בוטוקס בצידי העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטוקס בצידי העיניים
    רותם
    17/04/2014

שלום,
    אני בת 26 ויש לי עיניים שהקצה החיצוני שלהם יורד למטה. זה גורם למראה עצוב ועייף למרות שאני ממש לא וזה מאוד מפריע לי.
    האם הזרקה של בוטוקס תעזור במקרה הזה? האם יש צורך בניתוח?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס בצידי העיניים

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס בעניים "נפולות" תגובה

ד``ר דן וינברג
    17/04/2014

שלום רותם.
    טיפול בבוטוקס בטכניקה מסוימת במצח ובצידי העניים יכול "להרים" מעט את צידי הגבה ובכך לתת אפקט מסוים של הרמת העין.אם מדובר בצניחה ממשית של העפעף או של צידי העין יש לשקול ניתוח פלסטי קטן לתקון הדבר.
    חג שמח
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להרמת צידי העין - תגובה

רותם
    17/04/2014

שלום דר. וינברג,
    מהו שמו של הניתוח הזה להרמת צידי העין? לא נתקלתי בזה, לרוב מופיעים רק ניתוחי עפעפיים לאנשים מבוגרים ולא של הבעיה ספציפית הזו.

תודה וחג שמח,
    רותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להרמת צידי העין - תגובה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    18/04/2014

שלום רותם.
    הפורום שלנו אינו עוסק בניתוחים פלסטים ואני אינני מומחה בתחום זה. הצעתי לך היא לפנות להתיעצות אצל מנתח פלסטי ולהתיעץ עימו לאפשרויות הניתוחיות לפתרון בעיתך ולברר איתו ועם עצמך האם את באמת נזקקת לנתוח כזה.
    שוב חג שמח
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו