מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוטוקסנטלי19/05/2014
שלום רב,
לפני כשנה ביקשתי להזריק בוטוקס לקמטים שבצידי העיניים ולקמט הזעף שבין העיניים. הרופא אליו פניתי המליץ על "בוטוקס מלא" כדי ליצור מראה יותר הרמוני. הסכמתי והוא הזריק לי מלבד בנקודות אלה גם במצח, בחלק שמעל הגבות ובחלק הקרוב לקרקפת.
כתוצאה מההזרקה הגבות עלו גבוה מידי. זה לא בלט 100% מהזמן, אלא היו רגעים במהלך היממה שהגבות, בעיקר הימנית, נתקעו/נתפסו למעלה. זה קרה גם בשעות של עייפות שאז הגבות היו מתרוממות ונתקעות למעלה לזמן ממושך.
כעבור חצי שנה, כשפגה ההשפעה, פניתי לרופאה אחרת וביקשתי להזריק רק איפה שמפריע לי - בצידי העיניים ובקמט הזעף. סיפרתי לה על ההזרקה הקודמת והבהרתי שאני מאוד לא רוצה את המראה של הגבות המורמות. הרופאה טענה שההזרקה לקמט הזעף שבין העיניים היא זו שגורמת להרמת הגבות, ולא ההזרקות במצח, ושעלי לבחור, או להישאר עם קמט הזעף או שהגבות יעלו. בסופו של דבר ביצעתי הזרקה רק בצידי העיניים.
קמט הזעף מאוד מפריע לי וברצוני לדעת האם מה שאמרה הרופאה נכון. האם ההזרקה במקום זה היא אכן זו שגורמת לגבות להתרומם.
רוב תודות,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת גבות לא רצויה לאחר בוטוקס
ד``ר דן וינברג20/05/2014שלום נטאלי
מתאורך עולה שדווקא ההזרקה למצח היא שגרמה להרמה הלא טבעית של הגבה שלך ולא הטיפול בקמטי הזעף. נכון שטיפול משולב במצח ובקמטי הזעף משיג בד'כ תוצאות אסתטיות טובות יותר מאשר טיפול בקמטי הזעף בלבד. הייתי ממליץ לך על שילוב של טיפול בקמטי הזעף וטיפול גבוה מהרגיל במצח כדי למנוע את מה שקרה לך בטיפול הקודם מחד והשגת אפקט אסטתי מירבי מאידך.בכל מקרה יש לחזור אל הרופא לביקורת לאחר שבועיים לבדיקה ותקון בהתאם לצורך ללא תשלום נוסף.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)