סיליקון רסיטלן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיליקון רסיטלן
    ברטה
    26/06/2014

התחלתי טיפול למילוי קמטים אצל מישהי ידועה מאד באזור המרכז. למרות שמאד מאד חששתי מסיליקון היא הרגיעה אותי שהטיפול במיקרו טיפות הוא בטוח וסביב הפה אין בעיה לעשות אותו. לדבריה, דרושים כמה טיפולים כמובן. אלא שמספר ימים לאחר שהתחלתי בטיפול שוב זעקו כותרות בתקשורת כמה הסיליקון מסוכן ולמה חובה להתרחק ממנו כי התופעות עלולות להופיע אחרי שנים. הפנו אותי לרופאה אחרת שמזריקה רסטילן שאמרה לי שכעת - גם אחרי טיפול בודד שעשיתי בסיליקון - המצב שלי אבוד כי היא לא יכולה להזריק רסטילן לשפתיים שהוזרק בהן סילקון כי סיליקון לא סובל שום חומר לידו ומיד גורם לו לנדוד. ככה שכאילו נשארתי קרחת מכל הכיוונים. גם כי נאמר לי שהסיליקון מסוכן, אפילו בטיפות , ורסטילן אסור להזריק ליד המקום בו הוזרק סיליקון. אני מיואשת ואובדת עצות. בבקשה עזרו לי להבין. מה אני אמורה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיליקון רסיטלן

הוספת תגובה

• סיליקון רסיטלן - תגובה

ד"ר רון יניב
    27/06/2014

צר לי לשמוע על כך שוב ושוב ...

מלכתחילה עדיף להימנע מסיליקון
    ״מישהי ידועה״ לא אומר שמקצועית באמת.
    רוב הסיכויים שהיא ״״מומחית ״״לאסתטיקה״״ ( אין דבר כזה...)
    ולא רופאה מומחית בעור או פלסטיקה ...
    ולגבי ההמשך ...
    רבים וטובים נמנעים מלהזריק למי שעשתה סיליקון , לא בגלל שרסטילן יעשה בעייה כלשהי, אלא שבמקרה של בעייה עתידית, יערבו גם אותם בעייה על לא-עוול בכפם.
    נראה שתסתפקי בטיפולים אחרים
    ואולי בעתיד ניתוח מתיחה ,אם וכאשר.
    בברכה
    ד״ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא שמציע לפציינט סיליקון הוא פושע

רובי
    03/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו