מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה היאלורונית שלא נעלמת...נטע03/08/2014
שלום. לפני שנה בדיוק בתאריך 15.8.2013 עשיתי הזרקה של חומצה היאלורונית לעפעפיים התחתונות כדי למלא אותם, הם היו שקועים מידי ורציתי להוסיף קצת נפח.
הרופא שעשה לי את המילוי אמר שזה נראה מצויין עכשיו, אבל אני לא מרוצה בכלל. אני מחכה בקוצר רוח שהחומצה תיעלם כבר. הרופא הזריק לי הרבה חומצה לאורך כל השקעים מתחת לעיניים, ההזרקה נעשתה צפוף מאוד בין נקודה לנקודה.
אני מחכה שההזרקה תיעלם כבר כי אני לא מרוצה!
כבר עברה כמעט שנה (עוד שבוע בדיוק זה שנה) ואני לא רואה שום סימנים להיעלמות החומצה. זה לא נעלם בכלל, זה נשאר אותו הדבר. הרופא אמר שזה יחלוף לאחר שנה. והנה עברה שנה ואין שום סימן שהחומצה נעלמת. אני לא מבינה למה.
האם תוכל להסביר לי למה????
הרי חומצה היאלורונית אמורה להיעלם לאחר שנה.. זה מילוי זמני ולא קבוע!!
למה אצל כולם החומצה נעלמת לאחר שנה ורק אצלי זה נשאר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית שלא נעלמת... - תגובה
ד"ר רון יניב03/08/2014לנטע שלום
כאשר אומרים שהחומצה נעלמת תוך שנה, מדובר בהערכה,
סדר-גודל של זמנים וממוצע.
יש אישה שיישאר אצלה זמן רב או פחות יותר משנה.
כמו-כן הדבר תלוי במקום ההזרקה- כהכללה-
בקמטים הנאזולאביאליים-מצידי הפה לצידי האף -הממוצע כשנה,
בקמטוטים שמעל השפה העליונה (קמטי עישון), בהם התנועתיות רבה-פחות משנה,
ובשקעים מתחת לעפעפיים-בהם התנועתיות מעטה -יותר משנה.
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שזה בכלל לא יעלם?
נטע03/08/20142 שאלות בבקשה:
1. כתבת בתשובתך: "יותר משנה"- ובכן, כמה זמן יותר משנה? מה המקסימום שיכול להיות?? האם זה יכול להימשך עד שנתיים?? כמה זמן בערך זה "יותר משנה"?
2.האם יש מצב כזה, האם קרה כבר בעבר מקרה כזה, שיכול להיות שהחומצה תישאר לנצח??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שזה בכלל לא יעלם? - תגובה
ד"ר רון יניב03/08/2014הי נטע
חומצה היאלורונית היא חומר טיבעי המפורק בגוף.
לא סביר להניח שיישאר מעל שנתיים.
״לנצח״ ...זו רק האהבה...(לפחות לצעירים ...;) )
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?