עיבוי שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים
    דנה
    03/09/2014

יש לי שפתיים מאד דקות וכבר שנים שאני שוקלת לעשות מילוי. מהקצת שהספקתי לקרוא כאן סיליקון ירד מהפרק. במידה והמילוי מתבצע עלי ידי חומצה היאלורונית
    1. כל כמה זמן צריך לחזור על הטיפול
    2. מה קורה אם לא אהבתי את התוצאה? האם יש אופציה לחזור ״למצב הקודם״
    3. מהן תופעות הלוואי?
    4. אני לא חיה בארץ. האם תקופה של חודש זה מספיק בשביל להחלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    03/09/2014

שלום דנה.
    עיבוי שפתיים נעשה עי' הזרקה מיומנת של חומצה היולורונית המיועדת לשפתיים.במקרה שלך הכמות צריכה להיות קטנה והההזרקה מדויקת כדי להשיג תוצאה יפה ולא מוגזמת.החומצה ההיולורונית "מחזיקה" בשפתיים כחצי שנה.(לעיתים אף יותר).בכל מקרה מקובל לעשות 2 הזרקות כדי להשיג תוצאה טובה יותר ובפעם השניה(כשבועיים לאחר הראשונה). בדכ' ניתן לתקן את מה שלא השגנו בראשונה.אם התוצאה היא מוגזמת או לא סימטרית יש לחכות לספיגה חלקית או מלאה של החומר או במקרים קיצוניים ניתן לפרקו עי' הזרקת היולורונידאז.בכל מקרה את חוזרת בסופו של דבר למצב הקודם עם פירוק החומר עי' הגוף. תופעות הלואי הן כאב קל,נפיחות ואפשרות לשטפי דם בשפתיים החולפים בדכ' לאחר ימים ספורים.חודש היא בהחלט תקופה מספקת לך לעשות הטיפול בארץ.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו