חומצה הילרואנית- ללא תוצאה משמעותית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה הילרואנית- ללא תוצאה משמעותית
    אביטל
    07/09/2014

שלום,

עשיתי לפני חודש מילוי שפתיים בחומצה הילרואנית בשם וולמה (מזרק אחד).
    לאחר שהנפיחות והסימנים הכחולים של הימים הראשונים ירדו- נשארתי כמעט ללא הבדל ניכר מהמצב הקודם.
    הגעתי שוב לרופא לפני מספר ימים ועשיתי מילוי נוסף (מזרק נוסף). אני חוששת ששוב אוותר ללא תוצאה.
    האם ידוע לכם מה הגורמים לדבר כזה?
    אני מעשנת וגם צורכת סטרואידים בשאיפה על בסיס קבוע האם זאת הסיבה?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חומצה הילרואנית- ללא תוצאה משמעותית - תגובה

ד``ר דן וינברג
    07/09/2014

שלום אביטל. אני מניח מדברייך שקיבלת את החומר voluma של חברת ג׳ובדרם שהוא חומר מעולה אם כי מיועד יותר לנפחים מאשר לשפתיים. התוצאה תלויה הן בחומר והן במיומנות הרופא המזריק. חכי עד לתוצאה של המזרק השני. חשובה גם הצפייות שלך מהטיפול. אני מקווה שאת רוצה בשפתייך תוצאה חושנית טבעית ומאוזנת ולא תוצאה מוגזמת. עישון מקצר את השפעת המילוי בשפתיים. אין לסטרואידים השפעה כזו. בהצלחה. דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לחדד...

אביטל
    07/09/2014

תודה על המענה המהיר.
    האם ייתכן שהוולומה אינו מתאים לשפתיים ולכן זה קרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לחדד... - תגובה

ד``ר דן וינברג
    11/09/2014

לאביטל שלום שוב.
    הווליומה לא מתאימה לשפתיים מבחינת מרקמה שהוא צמיג מדי לשפתיים ולא בשל משך השפעה קצר מדי שלה. ניראה שזו לא הסיבה לאי שביעות רצונך. אם היית מתלוננת על גושים בשפתיים או חוסר אחידות זו יכולה היתה לנבוע משימוש בחומצה היולורונית כזו שאינה מיועדת ספציפית למילוי שפתיים אלא למילוי נפחים. בכל מקרה בואי נקווה לטוב הפעם לאחר המזרק השני.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם נשארתי ללא תוצאות

רוני
    21/07/2015

שלום רב הלכתי לעשות מילוי לא נאמר לי איזה חומר למרות ששאלתי נאמר לי שזה סוג של החומצה בכל אופן לאחר 3 ימים בדיוק הכל ירד לחלוטין נאמר לי לחזור שוב ולחכות שבועיים לחיזוק חזרתי ושוב פעם זה קרה לאחר 3 ימים נעלם לחלוטין ומאוד כעסתי גם בגלל שנאמר לי לחזור ויטפלו בזה ובסוף הפסדתי עוד יום עבודה בשביל לשמוע שהיא רוצה עוד כסף על מילוי נוסף ,מה אתה מציע לעשות כאן תכלס זה לא פייר נשארתי בלי כסף ובלי תוצאות וגם הפסדתי 3 ימי עבודה שאני ממש צריכה
    האם הם היו אמורים לעמוד בהבטחה של הפרסום או שאני צריכה לספוג את ההפזד הכספי והאכזבה שנשארתי איתם תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם נשארתי ללא תוצאות - תגובה

ד``ר דן וינברג
    21/07/2015

שלום רוני.
    צר לי על האכזבה הכפולה שלך.הדבר יכול לנבוע מטכניקת הזרקה לא טובה או אבחנה לא נכונה בטרם הטיפול. קשה לי מאד להניח שחומצה היולורונית נספגת כבר לאחר 3 ימים גם אם היא ממותג זול יותר.לגבי הסידורים הכספיים זה בינך ובין הרופא המטפל.אני מציע שבעתיד תבחרי רופא אחר עם יותר ניסיון ושמשתמש בחומרים באיכות גבוהה יותר.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוני
    22/07/2015

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו