חומר מילוי חברת לומינרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומר מילוי חברת לומינרה
    יוליה
    20/09/2014

שלום. הציעו לי למילוי קמטים חומצה היאלורונית חברת לומינרה. האם יצאה לכם לעבוד עם חומר הזה ? מה דעתכם. בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומר מילוי חברת לומינרה

הוספת תגובה

• חומר מילוי חברת לומינרה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    21/09/2014

שלום יוליה.
    חברת לומינרה היא חברה ישראלית המייצרת חמרי מילוי: משפחה של ח. היולורוניות מצולבות,קלציום הידרוקסי אפטייט(מקביל לרדיאס) וחומרים למזוטראפיה.יתרונה הוא במחירים נוחים יחסית ואריזות הגדולות מעט מהאריזות המקובלות(1.25 סמק' לעומת 1 סק' במזרק). לאחרונה מוצריה עברו שידרוג איכותי ניכר כך שנראה לי שאיכותם שווה לאיכות חומרי המילוי האירופאים הממוצעים. יש להם אישור של רשויות הבריאות האירופאיות והישראלית אך לא אישור FDA.אין לי מספיק ניסיון לדעת איך הם בהשוואה למוצרי ה"צמרת"(רסטילן,טיוסיאל,ג'ובדרם,רדיאס וכד').לסיכום מוצר כחול לבן במחיר נוח יחסית שעבר שידרוג איכותי לאחרונה באריזה הגדולה מעט מהמקובל בשוק.
    שנה טובה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש!!! מאוכזבת מאוד מאוד מהחומר

רובי
    30/09/2014

שלום שני
    ייתכן מאוד שאכזבתי אינה נובעת מהחומר,
    אלא מכמות לא מספקת בהזרקה,
    או טכניקת-הזרקה לא -מיטבית.
    בנוסף -תאום ציפיות לפני הטיפול הוא המפתח למניעת אכזבות,
    ולא נדיר במחוזותינו שזה הגורם לאכזבה.
    בברכת שנה טובה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לומינרה

ורד
    28/07/2016

האם זו חומצה הילאורונית טהורה או כמו רדיאס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו