חומצה הילרואנית בשפתיים- ללא השפעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה הילרואנית בשפתיים- ללא השפעה
    שני
    20/11/2014

שלום רב,

הזרקתי לפני ארבעה חודשיים חומר בשם וולומה לשפתיים (מזרק אחד) לאחר כחודש לא הייתה ניכרת שום השפעה ולכן חזרתי לרופא והזרקתי מזרק נוסף. כיום, כחודש וחצי לאחר הטיפולים אני באמת ובתמים לא רואה שום שינוי בשפתיים.בהתחלה לאחר ההזרקה ישנה נפיחות של 10 ימים בערך ושטפי דם ולאחר מכן החומר פשוט נעלם.
    הייתכן שגופי אינו מגיב לחומצה הילרואנית? יש תופעה כזאת?
    אציין שאני ממש לא מעוניינת בשפתיים "ענקיות" או לא טבעיות. סך הכל הייתי מעוניינת במתן נפח יפה לשפתיים אך התוצאה מאכזבת מאוד.
    האם כדאי ללכת לרופא אחר? להזריק חומר קבוע?
    אציין גם שאני אסמטית ולוקחת משאף סטרואידים על בסיס יומי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע אין מענה?...

שני
    23/11/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה הילרואנית בשפתיים- ללא השפעה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    25/11/2014

שלום שני.
    ווליומה הוא מוצר של חברת ג'ובדרם.הוא נחשב למוצר באיכות טובה מאד אך מיועד להגדלת נפחים ועיצוב פנים ולא ספציפית ל עיצוב והגדלת שפתיים.אינני יודע מדוע הרופא שלך בחר דווקא בו ועוד פעמיים.כמובן שאי שביעות הרצון יכולה לנבוע גם מטכניקה לא טובה בהזרקה עצמה.הצעתי לך היא שאם את באמת לא מרוצה תפני לרופא אחר שישתמש במוצר המיועד ספציפית לשפתיים ונקווה שהתוצאה תהיה טובה בהרבה. אל תתפתי להזרקת חומרי מילוי קבועים כמו סיליקון שבהזרקתם יש סיכון ניכר לבעיות בעתיד.
    בהצלחה הפעם.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים המשך

שני
    25/11/2014

מתי אוכל לבצע מילוי נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים נוסף מתי? המשך - תגובה

ד``ר דן וינברג
    25/11/2014

שלום שני.
    משאלתך אינני יודע מתי עשית את 2 הטיפולים שהזכרת.הייתי מחכה לפחות חודש מאז הטיפול האחרון עד ל"התיצבותו" של החומר שהוזרק בשפתייך ואז לאחר בדיקה יסודית מחליט האם וכיצד להמשיך בטיפול להשגת תוצאה טובה יותר.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו