מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיבוע שפתיים בג'ובדרםשרה03/12/2014
שלום,
אתמול בערב ביצעתי הזרקה בשפה העליונה. ביקשתי מהרופאה שתמלא לי את אזור מרכז השפה כדי רק להרים אותה מעט, ובכמות חומר מועטה (פחות מחצי מזרק) ברגע הטיפול כבר נוצרו שטפי דם גדולים, וכשיצאתי משם הבחנתי שהשפה שלי נופלת מטה בצורת M ויוצרת את ההפך מהמראה שביקשתי. חשבתי שהיום הנפיחות תרד אך לא כך, שטפי הדם גדלו, נוצרו גבשושיות קטנות ואני מרגישה כאב במגע, בדיבור ואכילה. יש גם תחושה שהמקום רדום.
השאלה שלי היא האם כל זה נורמלי? כמה זמן לחכות לפני שאני הולכת להתלונן לרפואה ולבקש שתחזיר את המצב לקדמותו? אני מאז מתביישת לצאת מהבית- נראית כאילו קיבלתי אגרוף במרכז השפה...
אודה מאוד לעצתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוע שפתיים בג'ובדרם - תגובה
ד"ר רון יניב03/12/2014לשרה שלום
ג׳ובדרם הוא אחד המותגים המובילים של חומצה היאלורונית.
כמובן שהזרקה לשפה דורשת מיומנות מצד הרופא המבצע.
נפיחות ודימומים יכולים לקרות עקב פגיעה בכלי דם קטן, או נטייה לדימום , כגון בנטילת מדללי-דם (כמו אספירין) וכיו״ב.
כדאי לפנות לרופאה בהקדם לבדיקה קודם כל.
עם תיקונים כדאי להמתין עד שהמקום מתייצב.
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנוגע לימים שאחרי הטיפול
שרה03/12/2014ברצוני לדעת מה יכול לזרז את התמוססות החומר, והאם הוא מתמוסס באופן סימטרי?
מלבד זאת, מה בנוגע לאימוני כושר, עישון ושתיית שתיה חמה בימים שלאחר הטיפול? (עדיין יש שטפי דם).
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנוגע לימים שאחרי הטיפול - תגובה
ד"ר רון יניב04/12/2014לשרה שלום
עדיף להימנע מעישון שמעכב ריפוי
וכן משתייה חמה מדי
ומאמץ גופני
החומר מתמוסס תוך שמה בהדרגה
ההתמוססות תואמת לחומר, כלומר, אם לא סימטרי , יפחת בהדרגה באותה אסימטריות,
עם ההתמוססות , חוסר הסימטריה יפחת .
ניתן לזרז את העלמות החומר ע״י הזרקת חומר המסה ייעודי.
פעולה זו דורשת מיומנות ולעיתים גורמת לתגובה אלרגית,
כך שהיא תמיד המפלט האחרון
נ ב
לגבי הערתך הקודמת
איננו נוהגים להתייחס לרופא או מכון זה או אחר .
זכותך כמובן לחלוק מניסיונך האישי בפורום.
נמליץ רק לבחור מומחה בתחום
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! לגבי ירידת הנפיחות-
שרה05/12/2014קודם כל תודה רבה לך דוקטור, זה מרגיע ומיישב את הדעת כשמומחה נותן מענה בסבלנות ובפירוט ( בניגוד לרפואה שלי שפשוט אין דרך להתייעץ איתה טרם הפגישה שתוכננה לשבועיים אחרי ההזרקה)
אז סיפרתי להורים ולקולגות בעבודה שנפלתי על הפנים (פשוט השבתי 'כן' לשאלתם הזהה והמטרידה) אני מעוניינת לדעת תוך כמה זמן מיום ההזרקה תרד כל הנפיחות במלואה ותשאר תוצאה סופית. עברו שלושה ימים ואני מזועזעת מבבואתי במראה, ונמנעת מלפגוש חברים. זה כבר לא נפוח ושטפי הדם הבהירו. יש סיכוי שזה ירד עוד ולא ישימו לב להבדל? הלוואי ויכולתי לקבל את השפתיים שלי בחזרה...
שאלה נוספת- כיצד לעסות את האיזור?
שוב תודה על התשובות האדיבות והסבלניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! לגבי ירידת הנפיחות- - תגובה
ד"ר רון יניב05/12/2014לשרה שלום
תפיחות תגובתית יורדת בדר"כ תוך יומיים ומקסימום תוך שבועיים.
מה שנשאר מעבר לזה תלוי בטכניקת ההזרקה,
כלומר אם באזןר מסויים הוזרקה כמות גדולה מדי ,
אותו אזור יישאר תפןח יחסית.
לגבי עיסוי -אם חשים בגבשושית באזור מסויים -ניתן למולל אותה בין שתי אצבעות,
כאשר אצבע אחת מוחדרת לחלל הפה והשנייה מבחוץ על הלחי,
והגבשושית בין האצבעות.
כמובן שהאפרט מוחשי יותר כאשא נעשה מוקדם.
בהצלחה
ד"ר יניב
נ ב
לגבי זמינות הרופאה המטפלת,
כמדומני שביצעת זאת תחת רשת כלשהי,
כך שאם הרופאה אינה זמינה ,הרשת אמורה לספק לך מענה למיטב ידיעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כדאי שתצייני את שם הרופאה
דרייה31/01/2015אולי כדאי שתצייני את שם הרופאה כדי שנזכור לא לעשות אצלה עיבוי שפתיים..
ובהזדמנות זו אני גם רוה לבקש המלצה על מישהו/י טוב לעיצוב ועיבוי שפתיים..נראה שאין כאלו ...הם באמת עושים שפתיים בצורת M , בדיוק הפוך ממה שמבקשים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?