מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניתן לתקן את השפתיים האלה?אבי11/01/2015
שלום דוקטור.
אני בן 40.
אני מאוד לא מרוצה מהמבנה של השפתיים שלי.הן נוטות למטה בשיפוע וזה מקנה לי מראה זועף.אם תצליח להבחין, צד אחד יותר שקוע מהצד השני,כנראה מהזרקה שעשו לי לפני שנתיים לתיקון הבעייה שרק החמירה.נדמה לי שהוזרק ג'ובידרם.
הייתי אצל רופאים אבל אמרו לי שאני לא מועמד טוב להזרקות כייון שהשפה העליונה שלי עבה יחסית (הכוונה לעובי של החלק עד האף,עובי העור) ולכן הזרקות רק יעוותו לי את השפתיים עוד יותר,דבר שאני נוטה להסכים לו לאור נסיון העבר.
אני קורא הרבה על הנושא ופורומים רבים מחו"ל אומרים שהפיתרון הוא הזרקה מאוד זהירה ומקצועית של בוטוקס לשריר שאחראי על קצות השפתיים
The muscle DAO, Depresssor Anguli Oris, is pulling the upper lip downwards.
ואם צריך אולי להשלים בהזרקת חומר מילוי.
האם אתה חושב שזה מה שאני צריך?
האם אתה עושה כזו פרוצדורה אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לתקן את השפתיים האלה? - תגובה
ד``ר דן וינברג12/01/2015שלום אבי.
קשה מאד להעריך יכולת לתקן שפתיים לפי תמונה.יש צורך בבדיקתך כולל הערכת השרירים והתנועה של השפתיים בחיוך,דיבור וכד'.לא הייתי ממליץ להשתמש בבוטוקס לתקון שפתיים. הזרקתו יכולה להביא לקושי בדיבור,שתיה,נשיקה וכד'.השפעתו מינימלית ולא שווה את הסיכון.הפתרון היחיד אם ישנו הוא מילוי בח. היולורונית המיועדת לשפתיים בצורה נכונה והדרגתית.צר לי שלא הצליחו בפעמים הקודמות אך נראה לי שניתן לעזור לך. גם חשוב שהציפיות שלך מהתקון תהינה מציאותיות ואז שביעות הרצון שלך מהטיפול תהיה רבה יותר.
בהמלחה
דר.וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לדבר איתך ישירות בטלפון
אבי12/01/2015לפני שאני מגיע. לא רוצה פשוט לטרוח לחינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לדבר איתך ישירות בטלפון - תגובה
ד``ר דן וינברג13/01/2015לאבי שלום.
תוכל לבחור רופא כראות עניך.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביף האם תוכל לספר לי בבקשה
רון19/03/2015מה השם של הפורום בחול שנתן לך את התשובה? ואיזו כותרת רפואית פורום זה נושא. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?