כמות הבוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות הבוטוקס
    ליאורה
    12/01/2015

מה כמות (יחידות - units) של בוטוקס הנדרשת לתוצאה טובה לכל אחד מאזורי ההזרקה (בין הגבות, מצח, צידי העין) בהנחה שאני עושה טיפול כל 3-4 חודשים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות הבוטוקס

הוספת תגובה

• כמות הבוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    12/01/2015

שלום ליאורה.
    אני אישית משתמש בעיקר בדיספורט.לכל אדם נדרשת כמות אחרת לתוצאה טובה.בד'כ במצח נידרשות 30-40U,לגלבלות 30-35U ולצידי העניים 25-35U.אם את רוצה יחידות בוטוקס את צריכה לחלק מספרים אלה ב3-4.כל אחד מגיב אחרת ויש להתאים את המינון הסופי בטיפול הביקורת 2-3 שבועות לאחר הטיפול הראשוני.
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיספורט

ליאורה
    12/01/2015

תודה על התשובה. יש סיבה לשימוש בדיספורט, יש לו יתרון על פני השימוש בבוטוקס ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיספורט - תגובה

ד``ר דן וינברג
    13/01/2015

ליאורה שלום שוב.
    לפי הספרות אין הבדל עקרוני בין השניים.נסיוני האישי עם דיספורט עדיף על בוטוקס הן מבחינת התוצאה והן משך האפקט לכן אני מעדיף להשתמש בו.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו