הזרקת בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת בוטוקס
    יוליה
    18/02/2015

שלום, עשיתי הזרקת בוטוקס כולל צידי עיניים , החומר נקרא דיספורט. עבר רק חודש וחצי יאני כבר רואה שתוצאה פחתה. למה זה קרא ? בעבר גם הזרקתי בוטוקס פעם בשנה , במשך 4 שנים אחרונות וזה לא היה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת בוטוקס

הוספת תגובה

• הזרקת דיספורט לעומת בוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    18/02/2015

שלום יוליה.
    הדיספורט הוא מותג אירופאי של בוטוליניום טוקסין של חברת איפסן המתחרה במותג בוטוקס של חברת אלרגן.מנסיוני 2 המותגים טובים כמעט באותה המידה.נראה לי שהבעיה אצלך היתה שהתרופה לא הוזרקה כהלכה או מבחינת המינון או מבחינת המיקומים.מה שבטוח נראה שלא נעשתה לך הזרקה משלימה-TOUCH UP בשפתינו כ2-3 שבועות לאחר ההזרקה הראשונית.לה בהחלט היית זכאית .אני מציע שתפני לרופא שטיפל בך ואני בטוח שעם הזרקה משלימה תשיגי את התוצאות הרצויות ולטווח הזמן אליו היית רגילה.
    עם כל זאת יש מיעוט קטן מהמטופלים שמגיב טוב יותר למותג אחד לעומת השני מסיבה לא ברורה.במקרה וגם ההזרקה המשלימה לא תועיל יש לנסות בפעם הבאה להזריק את המותג האחר.
    דר.וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו