מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקה למילוי שקעים מתחת לענייםמור22/03/2015
שלום
ליפני 3 חודשים הזרקת חומצה הילרונית רסטלין מתחת לעניים
לאחר ההזרקה הייתה נפיחות ושקיות ענקיות שנמשכים עד היום אך לא באותו הגודל כמו כן הצבע מתחת לעיניים הפך כהה מאוד
מיותר לציין שלא קיבלתי מענה אולם מהרופא שלדעתו זאת בעיה בתגובת הגוף שלי בלבד והוא לא יודע על מקרים כאלו.
מיותר לציין איזו עוגמת נפש ותיסכול הדבר גורם לי.
והשאלה האם ניתן לטפל בדבר חוץ מהמסת החומר.
והאם לאחר שהחומר יתמוגג השקיות עדיין יישארו כי הם לא היו ליפני כן.
אודה לך מראש על תשובתך כי אני ממש נואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה למילוי שקעים מתחת לעניים - תגובה
ד"ר רון יניב22/03/2015למור שלום
הזרקה מתחת לעיניים היא בעייתית הרבה יותר.
זהו אזור של עור דק ,עשיר במבנים תת-עוריים של עצבים וכלי-דם.
בכנס אסטתי גדול בחו״ל בו השתתפתי , התנדבתי לטיפול כזה,
אצל אחד מטובי המזריקים באירופה, והסתובבתי עם שטפי-דם שבוע...
כך שאני מבין בדיוק על מה את מדברת , ועוד יצאתי בזול.
אישית אני מעדיף להימנע מהזרקה באזור זה, שכן
לעיתים לא-רחוקות יש שטפי-דם, כריות ושינוי גוון כהה.
קיימת כמובן האפשרות של הזרקת חומר להמסת הרסטילן,
אם כי חלק מהתפיחות אינה רסטילן אלא שטף-דם ובצקת רקמה מקומית.
בנוסף ההזרקה צריכה להיות מיומנת ואף היא אינה נטולת-סיכונים לחלוטין.
אם הזמן המצב ישתפר, ברם עלול לקחת חודשים ארוכים,
כפי שראית ממקרים דומים בפורום.
חזרי לרופא המטפל ליעוץ ובדיקה,
אם הוא אכן לא נתקל במקרים כאלו ,הוא יכול להתייעץ עם קולגות או עם החברה ,
כיצד ניתן לסייע לך.
בברכה
ובהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכזבה גדולה במילוי מתחת לעניים
ליזת09/04/2015אני עשיתי מילוי מתחת לעניים אצל אחד הרופאים הטובים כך נאמר לי בכל אופן לפני שנתיים והתוצאה נוראית נהיו לי שקיות וצבע כהה לעיתים קרובות גם יש לי נפיחויות אני לא ממליצה לאף אחת לגעת בעניים!!!
הרופא לא הסביר את הסיכון שאחרי וחבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי מתחת לעניים
מור09/04/2015לזאת שעשתה מילוי ליפני שנתיים. האם עדיין יש לך נפיחות ושקיות מתחת לעניים לאחר פרק זמן כל כך ארוך?
לפי מה שהבנתי החומר אמור להעלם עם הזמן ולא יותר משנה וחצי כשזה מתחת לעניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שלא כותבים את שם הרופאים שעושים
שירה09/04/2015נזקים למטופלים....כדי שאחרים לא יפגעו!!!
חבל שזו מדינה עם אנשים רעים שלא משתפים ולא כותבים אצל איזה רופא היו כדי שאחרים יזהרו ולא ילכו אליהם!!!!
חבל שזו המדינה היחידה בעולם שאדם לאדם זאב!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?