מילוי שקעי עיניים ובוטוקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שקעי עיניים ובוטוקוס
    ספי
    24/03/2015

שלום רב,

לפני כיומיים עברתי טיפול מילוי שקעי עיניים ובוטוקס בצידי עיניים.

היום קראתי באחד האתרים של רופא מוכר כי אסור לבצע טיפולים אלו במקביל.

אני חוששת פן הדבר עלול לגרום לבעיה מסוימת.

אודה לקבלת הסבר לגבי התופעות שעלולות להיווצר בעקבות ביצוע שני הטיפולים האמורים במקביל.

תודה מראש, ספי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס ומילוי ביחד.

ד``ר דן וינברג
    25/03/2015

שלום ספי.
    מקובל להתחיל קודם בטיפול בבוטוקס ורק לאחר כ שבועיים להוסיף אם יש צורך באותו המקום ניתן להוסיף את חומר המילוי.הטיפול בבוטוקס גורם לשינוי בשל פעילות החומר על השרירים ולכן כדאי להוסיף את חומר המילוי רק לאחר הערכת אפקט הבוטוקס כדי להמנע מטיפול יתר. אני מקווה שהדבר לא יקרה אצלך.כמובן שאין מניעה לטיפול בבוטוקס בחלק העליון של הפנים למשל ובאותו הטיפול למלא קמטים או נפחים בחלקים אחרים של הפנים.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס ומילוי שקעי עיניים

ספי
    25/03/2015

ד''ר וינברג שלום,

אני מודה לך על התשובה המהירה לשאלתי.

בהמשך לתשובתך, ומאחר ואני חוששת מתגובת היתר של החומר, הייתי רוצה לדעת (ככל וניתן להעריך), מהי התקופה המקסימלית בה ניתן לצפות היווצרות תגובת היתר (בתקווה שלא תהיה כזו), והאם ישנם אילו פעולות שעלי לנקוט כדי לצמצם את ההסתברות על מנת שהדבר לא התרחש.

מעבר לזאת (בתקווה שאיני מגזימה בשאלותי), אודה לך אם תוכל לומר אילו פעולות ניתן לבצע ככל (חלילה) ותהיה איזו תגובת יתר של החומר.

אני מודה לך מראש,
    ספי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס ומילוי שקעי עיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    26/03/2015

ספי שלום שוב.
    כפי שכתבתי הבוטוקס מגיע לשיא האפקט שלו כ7-10 ימים לאחר הזרקתו.אם נעשתה באותו היום גם הזרקת חומצה היולורונית(מה שאיני ממליץ) באותו המקום תדעי כבר לאחר כשבועיים אם יש "תגובת יתר".כאמור אני ממליץ לעשות טיפולים אלה באותו המקום בדרוג.אין דרך למנוע "תגובת יצר" אלא על ידי הזרקה נכונה ומיומנת ביום הטיפול.אני מאד מקווה שהדבר לא יקרה אצלך ושתהני מתוצאות אסתטחןץ טובות של הטיפול שעברת.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו