מתיחה בחוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחה בחוטים
    תמי
    27/03/2015

הייתי אצל רופאה דיי מוכרת בתחום
    ההזרקות וטיפולי יופי והתעניינתי בהרמת גבות קלה ( חשוב לציין שאני בת 27 ) היא ייעצה לי בוטוקס בשילוב טיפולי חוטים ואמרה שצריך בין 2-3 טיפולים שכל טיפול 1000 שח השאלה שלי היא האם לא מספיק טיפול אחד?קצת קיבלתי את ההרגשה שהיא מנסה לגבות יותר ממה שצריך ומה שאפשר לסיים אולי בטיפול אחג. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחה בחוטים

הוספת תגובה

• הרמת הגבות עם בוטוקס וחוטים-תגובה

ד``ר דן וינברג
    27/03/2015

שלום שני.
    אני מבין שהוצע לך טיפול משולב בבוטוקס וחוטי מזוטרפיה"צפים"(כמו של חברת מירקו).טיפול בבוטוקס בלבד במצח בטכניקה מיוחדת יכול להביא להרמת הגבות נאה. עלותו כ500-1000 שקל.עלות כל חוט "צף" בעור:100-200 שקלים.בדכ' שמים לפחות 4 חוטים מכאן שהעלות שנאמרה לך הגיונית.מטרת חוטים אלה היא יותר "למתוח" קמטוטים בעור מאשר להרים נפילת גבה או איזורים אחרים בפנים.
    כללית ללא שאני מכיר אותך בגילך הצעיר איני בטוח שאת צריכה טיפול כזה "מסיבי" ונראה לי שטיפול טוב בבוטוקס באיזור המצח צריך להספיק.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו