מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטילאג'רותי19/06/2015
לאחר ייעוץ עם הרופאה המטפלת הוצע לי :בוטוקס למצח ולצידי העיניים והזרקה של חומצה הילוארנית מסוג סטילאג" לשם קבלת נפח וכן לשקעים בעיניים. ברצוני לדעת האם לסטילאג יש את כל האישורים הנדרשים ,האם לזריקות אלו יש תופעות לוואי. אני דיי חוששת ממילוי שקעי העיניים. האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטילאג' - תגובה
ד``ר דן וינברג20/06/2015שלום רותי.
סטילאז' הוא מותג תוצרת חברת VIVACY מצרפת של חומצות היולרוניות ומוצרי מזוטראפיה עם וללא לידוקאין בתוכו.למותג קו של מוצרים בכל הצמיגויות הדרושות המתאימות ללכל סוגי טיפולי המילוי בפנים של קמטים ונפחים וכן לטיפולי מזוטראפיה .המותג הוא באיכות מעולה ומחיר יחסית סביר.למוצר יש את כל אישורי רשויות התרופות האירופאית והישראלית ושל מרבית המדינות בעולם.ככל הידוע לי אין לו עדיין את האישור של רשות התרופות האמריקאית(FDA).אני אישית מרבה להשתמש במותג זה ומאד מרוצה ממנו .המותגים היחידים של חומצה היולרונית שיש להם גם את האישור של הFDA הם המוצרים של רסטילן משוודיה וג'ובדרם של חברת אלרגן.גם הם מוצרים מעולים אך בד'כ מעט יקרים יותר.
תבחרי ובכל מקרה אל תחששי- כל המוצרים שהזכרתי הם באיכות מעולה ולבטח תשיגי תוצאות אסתטיות נהדרות ללא כל בעיה.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי -המלצה חמה תתרחקי מסטילאג
ציפי22/06/2015ראיתי רק תוצאות רעות מאוד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה להתרחק מסטילאג האמנם? - תגובה
ד``ר דן וינברג24/06/2015ציפי שלום.
כפי שציינתי בתגובתי הקודמת סטילאז׳ נחשב לאחד המותגים הטובים של ח. היולורונית. לתוצאה הלא מספקת אצלך יכולות להיות סיבות אחרות כמו טכניקה טיפולית לא טובה או אבחנה לא נכונה לפני הטיפול. איכות החומר היא רק אחד המרכיבים להצלחת הטפול האסתטי.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרחק מסטילאג?האמנם - תגובה
ד``ר דן וינברג27/06/2015ציפי שלום.
כפי שציינתי בתגובתי הקודמת סטילאז׳ נחשב לאחד המותגים הטובים של ח. היולורונית. לי ולכמה מעמיתי יש ניסיון טוב עם מותג זה.לתוצאה הלא מספקת שאת מתארת יכולות להיות סיבות אחרות כמו טכניקה טיפולית לא טובה ו\או אבחנה לא נכונה לפני הטיפול. איכות החומר היא רק אחד המרכיבים להצלחת הטפול האסתטי.לא הייתי ממהר לשפוט מוצר זה או אחר על סמך תוצאה לא טובה במיוחד אצל אנשים אחרים.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?