מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פנים אצל קוסמטיקאיתרותי20/06/2015
תודה על תשובתך המפורטת בנוגע לסטילאג', הרופאה אליה ניגשתי משתמשת רק בסטילאג' כך שאני לא יכולה לבחור.
לא קיבלתי תשובה בנוגע למילוי בשקעי העיניים. הבנתי ממה שאני קוראת בפורום שזה לא כל כך מומלץ, האם נכון הדבר?
שאלה שנייה - היות ואני חוששת מהזרקות, קיבלתי הצעה מקוסמטיקאית על טיפול פנים הכולל בתוכו לייזר קר,פילינג יהלום והחדרה של חומצה הילאורנית. האם טיפול מסוג זה יכול לעזור בהעלמת קמטים, האם יש טעם לנסותו , האם אחרי טיפול מסוג זה לא אוכל לבצע הזרקות של חומר מילוי?
בברכה ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאחר קוסמטיקאית? - תגובה
ד``ר דן וינברג20/06/2015רותי שלום שוב.
מילוי מתחת לעניים הוא בעיתי מעט כי העור שם דק מאד והזרקת ח. היולורונית דלילה(המתאימה למיקום זה) יכולה לגרום להיווצרות גושים במקום. המקום גם עשיר מאד בכלי דם ויש סיכוי גבוה יחסית להיווצרות שטף דם תת עורי-סימן כחול.אם הבעיה היא "תעלת דמעות" עמוקה בין העין לאף ניתן למלא אותה עם סיכוי טוב להצלחה וסיכון מופחת.
אין לי אישית ניסיון עם חלק גדול מהטיפולים שהזכרת אך ככל הידוע לי הם יותר אמורים לשפר יותר את מרקם העור של הפנים ופחות למלא קמטים ונפחים.ניתן להשיג תוצאה זו בצורה טובה ובטוחה עי' בסידרה של טיפולים מזוטראפים לפנים עי' רופא מיומן.אין מניעה מהזרקת ח. היולרונית לאחר הטיפולים שהזכרת אך לא ביחד באותו היום.תני לעור פנייך "לנוח" לפחות כמה ימים לאחר אחד או יותר מהטיפולים שהזכרת לפני טיפול המילוי.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פנים אצל קוסמטיקאית - תגובה
ד``ר דן וינברג20/06/2015רותי שלום שוב.
מילוי מתחת לעניים הוא בעיתי מעט כי העור שם דק מאד והזרקת ח. היולורונית דלילה יכולה לגרום להיווצרות גושים במקום. המקום גם עשיר מאד בכלי דם ויש סיכוי להיווצרות שטד' תת עורי-סימן כחול.אם הבעיה היא "תעלת דמעות" עמוקה ניתן למלא אותה עם סיכוי טוב להצלחה.
אין לי ניסיון עם חלק גדול מהטיפולים שהזכרת אך הם יותר אמורים לשפר את מרקם העור ופחות למלא קמטים ונפחים.ניתן להשיג תוצאה זו אצל רופא בסידרה של טיפולים מזוטראפים לפנים.אין מניעה מהזרקת ח. היולרונית לאחר הטיפולים שהזכרת אך לא ביחד באותו היום.תני לעור פנייך "לנוח" לפחות כמה ימים לאחר אחד או יותר מהטיפולים שהזכרת לפני טיפול המילוי.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי -המלצה חמה תתרחקי מסטילאז
ציפי22/06/2015אני מטופלת כבר המון שנים במילוי מתחת לעיניים וראיתי משהי ממרפאה אחת שעשו לה עם סטילאז מתחת לעיניים וזה מזעזע !!!!!
רופא שמשתמש בסטילאז הוא ממש לא מיקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי -המלצה חמה תתרחקי מסטילאז - תגובה
ד``ר דן וינברג27/06/2015ציפי שלום.
כפי שציינתי בתגובתי הקודמת סטילאז׳ נחשב לאחד המותגים הטובים של ח. היולורונית.לי אישית ולכמה מעמיתי יש ניסיון טוב מאד עם מותג זה.לתוצאה הלא מספקת שתארת יכולות להיות סיבות אחרות כמו טכניקה טיפולית לא טובה ו\או אבחנה לא נכונה לפני הטיפול. איכות החומר היא רק אחד המרכיבים להצלחת הטפול האסתטי.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?