טיפול פנים אצל קוסמטיקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פנים אצל קוסמטיקאית
    רותי
    20/06/2015

תודה על תשובתך המפורטת בנוגע לסטילאג', הרופאה אליה ניגשתי משתמשת רק בסטילאג' כך שאני לא יכולה לבחור.
    לא קיבלתי תשובה בנוגע למילוי בשקעי העיניים. הבנתי ממה שאני קוראת בפורום שזה לא כל כך מומלץ, האם נכון הדבר?

שאלה שנייה - היות ואני חוששת מהזרקות, קיבלתי הצעה מקוסמטיקאית על טיפול פנים הכולל בתוכו לייזר קר,פילינג יהלום והחדרה של חומצה הילאורנית. האם טיפול מסוג זה יכול לעזור בהעלמת קמטים, האם יש טעם לנסותו , האם אחרי טיפול מסוג זה לא אוכל לבצע הזרקות של חומר מילוי?
    בברכה ותודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול לאחר קוסמטיקאית? - תגובה

ד``ר דן וינברג
    20/06/2015

רותי שלום שוב.
    מילוי מתחת לעניים הוא בעיתי מעט כי העור שם דק מאד והזרקת ח. היולורונית דלילה(המתאימה למיקום זה) יכולה לגרום להיווצרות גושים במקום. המקום גם עשיר מאד בכלי דם ויש סיכוי גבוה יחסית להיווצרות שטף דם תת עורי-סימן כחול.אם הבעיה היא "תעלת דמעות" עמוקה בין העין לאף ניתן למלא אותה עם סיכוי טוב להצלחה וסיכון מופחת.
    אין לי אישית ניסיון עם חלק גדול מהטיפולים שהזכרת אך ככל הידוע לי הם יותר אמורים לשפר יותר את מרקם העור של הפנים ופחות למלא קמטים ונפחים.ניתן להשיג תוצאה זו בצורה טובה ובטוחה עי' בסידרה של טיפולים מזוטראפים לפנים עי' רופא מיומן.אין מניעה מהזרקת ח. היולרונית לאחר הטיפולים שהזכרת אך לא ביחד באותו היום.תני לעור פנייך "לנוח" לפחות כמה ימים לאחר אחד או יותר מהטיפולים שהזכרת לפני טיפול המילוי.
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פנים אצל קוסמטיקאית - תגובה

ד``ר דן וינברג
    20/06/2015

רותי שלום שוב.
    מילוי מתחת לעניים הוא בעיתי מעט כי העור שם דק מאד והזרקת ח. היולורונית דלילה יכולה לגרום להיווצרות גושים במקום. המקום גם עשיר מאד בכלי דם ויש סיכוי להיווצרות שטד' תת עורי-סימן כחול.אם הבעיה היא "תעלת דמעות" עמוקה ניתן למלא אותה עם סיכוי טוב להצלחה.
    אין לי ניסיון עם חלק גדול מהטיפולים שהזכרת אך הם יותר אמורים לשפר את מרקם העור ופחות למלא קמטים ונפחים.ניתן להשיג תוצאה זו אצל רופא בסידרה של טיפולים מזוטראפים לפנים.אין מניעה מהזרקת ח. היולרונית לאחר הטיפולים שהזכרת אך לא ביחד באותו היום.תני לעור פנייך "לנוח" לפחות כמה ימים לאחר אחד או יותר מהטיפולים שהזכרת לפני טיפול המילוי.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותי -המלצה חמה תתרחקי מסטילאז

ציפי
    22/06/2015

אני מטופלת כבר המון שנים במילוי מתחת לעיניים וראיתי משהי ממרפאה אחת שעשו לה עם סטילאז מתחת לעיניים וזה מזעזע !!!!!
    רופא שמשתמש בסטילאז הוא ממש לא מיקצועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותי -המלצה חמה תתרחקי מסטילאז - תגובה

ד``ר דן וינברג
    27/06/2015

ציפי שלום.
    כפי שציינתי בתגובתי הקודמת סטילאז׳ נחשב לאחד המותגים הטובים של ח. היולורונית.לי אישית ולכמה מעמיתי יש ניסיון טוב מאד עם מותג זה.לתוצאה הלא מספקת שתארת יכולות להיות סיבות אחרות כמו טכניקה טיפולית לא טובה ו\או אבחנה לא נכונה לפני הטיפול. איכות החומר היא רק אחד המרכיבים להצלחת הטפול האסתטי.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו