האם אתה עושה מתיחת פנים עם חוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אתה עושה מתיחת פנים עם חוטים
    שירה
    25/07/2015

קיבלתי משני רופאים כירורגים בצפון הצעות מחיר למתיחת צואר ופנים עם 6 חוטי סילואט סופט... האם אפשרי לדעת אם אתה כמובן עושה את הפעולה כמה יעלו לי 6 חוטים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אתה עושה מתיחת פנים עם חוטים - תגובה

ד"ר רון יניב
    25/07/2015

לנתי שלום

אני אישית איני עושה מתיחות עם חוטים.
    אני נוהג בשמרנות ומעדיף טיפולים מבוססים ובטיחותיים וטרם שוכנעתי ביתרון החוטים ע"פ הזרקות בוטוקס ומילוי קמטים, ובעת הצורך הפנייה לניתוח פלסטי שמחזיק שנים ולא חודשים כמו החוטים.
    הגיעו אלי כבר פניות מנשים שחוו אכזבה במקרה בטוב ועיוותים במקרה הגרוע יותר מ"מתיחת פנים ללא ניתוח" בעזרת חוטים.(תןכלי לראות גם תגובות בנידון ממטופלות כאן בפורום).
    בכל מקרה איננו נוהגים לתת הצעות מחיר בפורום .
    קחי לתשומת ליבך שלצערנו שוק האסטתיקה יורד למדרגת "שוק של מחיר".
    השאלה הראשונה שרוב הלקוחות שואלות היא על מחיר, והתוצאות העגומות בהתאם.
    לאחרונה פורסם על רופא מהצפון שעשה בוטוקס ב-300 ש"ח והסתבר שהיה בוטוקס מזוייף.גם היום יש מודעות כאלו בגרופון .
    מטפל בכיכר דיזיגוף שטיפל בהזרקות ומסתבר שהתחזה לרופא ועוד...

מה שחשוב יותר מהמחיר הזול ,שטעמו המתוק נמוג מהר עם הטעם המר של הסיבוכים,
    היא בנוסף לחומרים בטיחותיים כמובן היא השאלה מי הרופא, מה המומחיות שלו ומה הניסיון שלו בתחום.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת פנים עם חוטי סילואט סופט?

ד``ר דן וינברג
    26/07/2015

נתי שלום.
    בניגוד לעמיתי אני כן מבצע טיפולים בחוטים סילואט סופט ובהצלחה.החוט עשוי מחומר נספג-PDS-ויש עליו קונוסים גם כן עשויים מ PDS המונעים את החלקת העור כלפי מטה לאחר העלתו לאחר הכנסת החוט כי העור "נתקל" בבסיס הקונוסים.במטופל המתאים וכשהטיפול נעשה עי' הרופא המיומן התוצאות טובות מאד. עלות כל חוט 2000-3000 שקלים. בדכ' לא נזקקים ליותר מ 4 חוטים.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו