חומצה האלרונית מארובת העין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה האלרונית מארובת העין
    מילקי
    21/08/2015

הזרקתי חומצה האלרונית מתחת לעין
    עברו כ3 שבועות, היו לי במשך עשרה ימים ויותר שטפי דם רציניים בעין ימין ובשמאל פחות.
    אני עדין רואה כהות/כחול מתחת לעין.

האם הגיוני שלושה שבועות ויש עדין כהות מתחת לעין ?
    האם המצב יחלוף וזה רק תגובה של השטפי דם?

אני חוששת ואני עדין לא מרוצה מאוד מהתוצאה.
    יש שיפור משמעותי אבל לא כמו שציפתי ... או קיוותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שטפי דם מטיפול בארובת העין-תגובה.

ד``ר דן וינברג
    22/08/2015

שלום מילקי.
    באיזור ארובת העין העור דק מאד והאיזור עשיר מאד בכלי דם.מכאן 2 הבעיות העיקריות של טיפול באיזור זה:1.היווצרות שטפי דם בשל פגיעה בנימי הדם המרובים בעת הטיפול.2.היווצרות גושים ואפשרות לאפקט טינדל(השתקפות תכולה של חומר המילוי מתחת לעור הדק).לצערי לך נוצרו שטפי דם.אלה יספגו לחלוטין אם כי הדבר יכול לקחת עד חודש תוך שינוי הצבעים במקום.בעתיד הייתי ממליץ על טיפול עם קנולה ולא במחט- המפחית את סכנת שטפי הדם. עם התוצאה אצלך לא מספקת ניתן יהיה להוסיף ח. היולרונית 2-4 שבועות לאחר הטיפול הראשוני רצוי כאמור עם קנולה.יש להשתמש בח.היולורונית דלילה יחסית המתאימה לטיפול באיזור "בעיתי" זה כדי שהתוצאה תהיה יפה ולא יווצרו גושים.החדשות הטובות הן שכאשר הטיפול מוצלח הוא נשאר במקום זמן ארוך יותר מאיזורים אחרים בפנים-לעיתים אף יותר משנה.
    מקווה שהכל יסתדר לבסוף
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שוקו
    23/08/2015

תודה על התשובה היפה והמפורטת..
    יש סיכוי שרופא אחר יכול להזריק לי מהמזרק שכבר רכשתי.
    יש לי מסרק כמעט מלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם רופא אחר יכול להזריק מאותו מזרק

ד``ר דן וינברג
    24/08/2015

שלום מילקי.
    זה לא נהוג הן מטעמי סטריליות והן שרופא בד'כ לא מזריק עם חומר שהמטופל מביא עימו במיוחד כשהוא פתוח.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו