מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטיאלג M לשפתיים או ספיישל ליפס?מירי20/01/2016
אני עברתי עיבוי שפתיים בסטילאג M אני בת 26 ואחריי הטיפול שקראתי על החומר באינטרנט הבנתי שזה של קמטים ולא לשפתיים אני שמעתי על מקרה בפורום שבחורה עשתה באותו חומר סטילאג M וירד לה החומר אחרי חודש בלבד אני נורא חוששת אני עברתי אצל רופא שיש לו קלינקה שעובדת אם חומרים באמת טובים רסיטלן גובדרם סטילאג בלוטרו ועוד אז סמכתי עליו אני עכשיו חוששת שכאשר הנפיחות של ההזרקה תרד לא ישאר חומר על השפה מה עלי לעשות על מנת לברר למה הרופא דווקא שם לי תחומר הזה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטיאלג M לשפתיים או ספיישל ליפס? - תגובה
ד``ר דן וינברג20/01/2016שלום מירב.
לחברת סטילאז' יש מוצר יעודי לעיבוי שפתיים:Stylage Special Lipsstylage lips
נועד לעיבוי ועיצוב שפתיים.זהו מוצר הנועד לטיפול בכל האינדיקציות הקשורות לשפתיים:
הדגשת תוחם השפה,עיבוי נפח השפתיים.קמטים מעל השפה,הוספת לחות לשפה
יוצר תוצאה טבעית ולאורך זמן.משך תוצאה:6-9 חודשים.המוצר יקר יחסית ודומה מאד במירקמו ותכונותיו לסטילאז' M שקיבלת.גם נציגי החברה אומרים במפורש שניתן להשתמש בו גם לעיבוי שפתיים במחיר סביר יותר.לדעתי הרופא שלך היה צריך להציע לך את המוצר היעודי היקר יותר ואת האפשרות להשתמש בסטילאז' M במקומו ולקבל כמעט את אותן התוצאות.כללית סטילאז' M מתאים למילוי שפתיים ואני מצפה שתהני ממנו לפחות 6 חודשים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא משתמש בסטילאג ספיישל ליפס
מירי21/01/2016הרופא שביצעתי אצלו הזרקה של סטילאג M לא משתמש בספיישל ליפס ונאמר לי שהחומר סטילאג M יחזיק עד 6 חודשים אני מעוניינת לעשות עוד מזרק עוד שבוע וחצי של בלוטרו אבל האם זה בסדר לשלב ?הבלוטרו מחזיק יותר זמן על השפתיים והתוצאה שיצאה לי בסטילאג M יפה כרגע נכון ליממה שעברה מההזרקה אבל רוב החומר מרוכז בשפה העליונה ובשפה התחתונה אני מרגישה צורך לעוד אבל אני מעדיפה לבחור תבלוטרו האם זה אפשרי ? הרופא שלי משתמש ברסטילן גובדרם בלוטרו סטיאלג ואמר לי שהבלוטרו גם חומר טוב לשפתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא משתמש בסטילאג ספיישל ליפס - תגובה
ד``ר דן וינברג22/01/2016מירב שלום.
אני לא הייתי מערב ח. היולורונית מ 2 יצרנים שונים בו זמנית בשפתיים מחשש לתגובה בינהן.אם תהיה תגובה לא רצויה לא תדעי לאיזה חומר היא קרתה.במידה ואת רוצה להוסיף ובמיוחד שהתוצאה לדבריך יפה -הייתי מוסיף מתוצרת אותו היצרן(ניתן להשתמש במוצר אחר מהליין שלו לפי הצורך-במקרה הנוכחי סטילאז' M או סטילאז' ספיישל ליפס).משתפוג השפעת המילוי הנוכחי והוא יספג בעוד כ 6-12 חודשים תוכלי להשתמש בח. היולורונית מתוצרת אחרת כמו הבלוטרו.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?