מילוי שפתיים בסטילאג 2 מזרקים מומלץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שפתיים בסטילאג 2 מזרקים מומלץ?
    morin
    07/02/2016

היי עברתי לפני 3 שבועות עיבוי שפתיים מזרק 1 CC בחומצה ההילאורנית סטיאלג M התוצאה יפה אבל טבעית למדי לא מורגש למדייי ואני רוצה לעשות עוד מזרק אבל הרופא טוען שאם אני רוצה עוד מזרק שאני יחתום לו שאני אחראית על תוצאה לא יפה שתצא ומוגזמת מה עליי לעשות ???אני באמת לא מרגישה מסופקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים בסטילאג 2 מזרקים מומלץ? - תגובה

ד``ר דן וינברג
    08/02/2016

שלום מורין.
    כאשר השפתיים קטנות מאד ו\או "ריקות"לעיתים דרוש יותר ממזרק אחד של חומצה היולורונית כדי לעצב מחדש את שתיהן לשביעות רצון המטופלת.יתכן וכך המצב אצלך. יש לזכור 2 עובדות:1.העין "מתרגלת" מהר למצב החדש ונוטים לשכוח מה היה ורואים המצב החדש כאילו המצב הבסיסי לכן הייתי ממליץ לך להשוות את שפתותייך עתה לתמונות שאני מקווה שנלקחו לפני הטיפול בטרם תחליטי להוסיף.לעיתים תוספת שפתון מתאים או GLOSS יתנו את המראה הרצוי ללא צורך בתוספת.2.אם התוצאה של תוספת מזרק שני תהיה "מוגזמת" ולא טבעית את תסתובבי עם השפתיים האלה חודשים ארוכים כשכל העולם ידע שעיבית את שפתייך.לכן אני מציע שביחד עם הרופא המטפל תגיעו להחלטה נכונה שתתן את התוצאות היפות והטבעיות ביותר.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו