שאלות לגבי עיבוי שפתיים בפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי עיבוי שפתיים בפעם הראשונה
    טלאור
    15/02/2016

שלום רב,
    לאחר שנים שאני מעוניינת בעיבוי שפתיים בקרוב אני מתכוונת לבצע זאת.
    ביררתי רבות באינטרנט והבנתי כי לא מומלץ להשתמש בחומרים קבועים כגון סיליקון, ולכן אני מעוניינת לבצע זאת עם חומצה הילורונית.
    יש לי מס' שאלות בבקשה ואשמח לקבל מענה:
    ראשית, איך עליי לבחור את המרפאה הטובה ביותר לבצע בה? האם ישנם דברים ספציפיים ורשיונות מסיומים שעליי לבדוק לגביהן?
    שנית, איזו חומצה הילורונית היא המומלצת ביותר איתה אפשר לקבל את התוצאות הטובות והנראות לעין, וזו שכמובן נשארת לתקופה הארוכה ביותר.
    ושלישית, האם תוכלו לומר לי טווח מחירים להזרקת חומצה הילורונית לצורך עיבוי שפתיים? אני יודעת כי בכל מקום זה שונה אך בגלל שאני סטודנטית איני רוצה שכספי "יילך" לשווא. ואני אוצה לבוא עם מעט ידע לפני שאקבל הצעת מחיר לדעת אם זו הנורמה.
    אשמח לקבל מענה והתייחסות לשאלותיי.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות לגבי עיבוי שפתיים בפעם הראשונה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    15/02/2016

שלום טל אור.

עיבוי שפתיים עשי רק עם חומצה היולורונית.אל תשתמשי בסיליקון(ראי תשובות רבות שלנו בעבר).חשוב שהרופא יהיה מיומן וכדאי שיהיה חבר באחד מהאיגודים של ההסתדרות הרפואית לרפואה אסתטית.כמעט לכל המותגים המובילים יש מוצר המתאים לשפתיים בקו המוצרים שלהם וכדאי שהוא יהיה של חברה ידועה מאד כמו רסטילן,טיוסיאל,ג'ובדרם,סטילאז' וכד'.האפקט בשפתיים נמשך 6-10 חודשים-מעט יחסית בשל עושר כלי הדם וריבוי התנועה בשפתיים.
    העלות היא לפי מספר המזרקים הדרושים(בשפתיים בד'כ 1-2 מזרקים) כשנהוג לגבות 1500-2500 שקל לכל מזרק של 1 סמק'.(תלוי ברופא ובחומר המוזרק).
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו