מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסימטריה ונפיחות רצינית מיד אחרי עיבוי שפתיים בחומצה היאלרוניתשמחה20/04/2016
שלום רב,
לפני שנתיים עשיתי עיבוי שפתיים בחומר שנקרא - גובידרם.
החומר החזיק עד עכשיו בחלק החיצוני אך ירד לגמרי בחלק הפנימי.
אתמול עשית שוב עיבוי שפתיים ובהסכמה עם הרופאה עשינו מיחוי רק בחלק הפנימי של השפה העליונה והתחתונה.
מיד כשהסתיים הטיפול, ראיתי שהשפה העליונה מצד ימין נפוחה ובולטת משמעותית מאשר בצד שמאל. בקשתי מהרופאה להסתכל והיא אמרה שהיא סיימה היתה תוצאה מעולה וזו תגובה טבעית שתוך שתי דקות תופיע נפיחות וחוסר סימטריה.
הבוקר זה נראה ממש לא טוב. יש גוש גדול בצד ימין למעלה והשפה בולטת בצד ימין באופן ממש מצחיק. בשיחת טלפון הרופאה אמרה שזה יעבור ושהכל בסדר.
אני לא רגועה בכלל. הגוש הזה זז למעלה ולמטה ורק עוד כמה ימים יש לי תור אצלה לביקורת. האם זה באמת הגיוני שתוך דקה מסיום ההזרקה כבר יש אסימטריה? ואם כן תוך כמה זמן זה יתאזן? ערב חג פסח עוד יומיים..
תודה מראש לרופא שיענה לי בדחיפות. יש לציין שעברתי עיבוי בתאריך 19/4/16 בשעה 18:00 והיום זה ה 20/4/16 עברו כמעט 24 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה- החומר שהוזרק אתמול היה
שמחה20/04/2016החומר שהוזרק לי אתמול היה רסטילן. מזרק אחד מלא לשפה עליונה ותחתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה- החומר שהוזרק אתמול היה - תגובה
ד"ר רון יניב20/04/2016כאמור
ג'ובדרם ורסטילן שניהם מעולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסימטריה ונפיחות רצינית מיד אחרי עיבוי שפתיים בחומצה היאלרונית - תגובה
ד"ר רון יניב20/04/2016לשמחה שלום
תיתכן ,כפי שאת רואה, אסימטריה אף יד לאחר ההזרקה.
ייתכן שישתפר תוך מספר ימים.
החומרים שהוזרקו לך הם מהשורה הראשונה.
באופן כללי ,ליתר-ביטחון, כדאי להימנע מהזרקה סמןך מדי לערב חג או ארוע משפחתי.
חג שמח!
ד"ר יניב
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנפיחות ירדה קצת. שאלה נוספת בבקשה.
שמחה21/04/2016תודה רבה דוקטור.
שאלה נוספת אלייך, אם במידה ועד יום שני ( יש לי ביקורת אצל הרופאה) הנפיחות לא תתאזן האם אפשר ביום שני לייצר איזון בשפה הקטנה יותר? או שעליי לחכות שבוע נוסף? והאם הרופאה אמורה לגבות לי על התוספת עוד כסף או שהיא אמורה לתקן זאת על חשבונה כחלק מלקיחת אחריות על עבודתה?
תודה רבה. חג שמח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנפיחות ירדה קצת. שאלה נוספת בבקשה. - תגובה
ד"ר רון יניב21/04/2016לשמחה שלום
ניתן להוסיף נפח בחלק הצר יותר
לרוב מחכים שבועיים לפי טיפול חוזר
לרוב ללא תשלום אם נחשב לתיקון
בהצלחה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח!
שמחה21/04/2016תודה רבה וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?