מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע חום שחור שלא מתקלף כמו נקודה שהופיע לי שבועיים 3 לאחר עיבוימירב23/04/2016
אני בת 26 יש לי תופעה אחריי 3 שבועות של עיבוי שפתיים בסטילאגג לארג מזרק לפני כחודשיים השתמשתי בסטילאגג מדיום מזרק מה פשר הנקודה החומה הזאת על השפה פצע מזה????ב1.5 ביקורת של חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע חום שחור שלא מתקלף כמו נקודה שהופיע לי שבועיים 3 לאחר עיבוי - תגובה
ד"ר רון יניב24/04/2016למירב שלום
לא ברורה מהות הנגע
ולכן גם לא ניתן לקבוע אם קשור להזרקה
אמנם נקבע לך ביקורת שגרתית בתראריך מסויים
אך במקרה לא-שגרתי ,כגון זה, אין צורך להמתין למפגש
אלא יש לקבוע מועד מוקדם יותר
כיוון שבמצב הקיים בארץ ,כל רופא מכל מומחיות מזריק חומרי -מילוי
במקרה שהרופא/ה המזריק/ה אינם בתחום המומ חיות הנרש
יש לקבל הפנייה למומה בתחום
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפצע שחור לאחר עיבוי 3 שבועות
מירב24/04/2016הייתי אצל הרופא המזריק היום והוא הסתכל על הפצע/נגע במקצועו כרופא הוא כירוג פלסטי הוא טוען שזה פצע שנגרם מחבלה של נשיקה ואמר לי למרוח שמן או ווזלין לשבועיים ושזה ינשור לבד מעצמו כי עם הוא יקלף אותו הוא ידמם ושום תיהיה קליפה הוא טוען שזה לא נקודת חן אבל אני בכל זאת אקבע תור לרופא עור האם עליי להאמין לו ?כי אני לחוצה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפצע שחור לאחר עיבוי 3 שבועות - תגובה
ד"ר רון יניב24/04/2016פלסטיקאי בתחום המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב המשך לפצע תודה רבה אפנה בהקדם
מירב24/04/2016לכירוג שמתאים אפנה אבל אין תורים פחות מחודש ואני מבינה מתשובתך שעם לא מספיק האבחנה של הרופא היום אז ישנה סיבה לדאגה??? הבנתי שהרופא שעשה לי בעל מוניטין של כירוג שעושה ניתוחים בבתי חולים ושהוא בעל ידע רפואי אני חוששת שזה משהו מסוכן ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב המשך לפצע תודה רבה אפנה בהקדם - תגובה
ד"ר רון יניב25/04/2016לא הסברתי טוב:
כוונתי שאם הרופא שהזריק לך הוא כירורג פלסטי אז הוא בהחלט בתחום המתאים
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?