טיפול בפנים - העור לא השתנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפנים - העור לא השתנה
    שחר
    15/05/2016

בוקר טוב,

בתחילת חודש מרץ עשיתי טיפול בפנים
    אשר נקרא סקין בוסטר ואני מבינה שהוא טיפול מזטורפיה
    אני לא רואה שהעור שלי הפך לחיוני יותר או לזוהר יותר
    האם זה יתכן.?
    אני בת 48 ,אינני מעשנת ושומרת על אורח חיים בריא
    אודה לתשובתך
    שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בפנים - תגובה

ד"ר רון יניב
    15/05/2016

לשחר שלום

תוצאות הטיפול אינן ניכרות לאחר טיפול בודד
    הטיפול נעשה כסדרה של 3-4 טיפולים במרווח של 2-4 שבועות
    ולאחר מכן תחזוקה כל 6-12 חודשים
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בפנים בSKIN BUSTER- תגובה

ד``ר דן וינברג
    15/05/2016

שלום שחר.
    SKIN BUSTER הוא מוצר חדש מקו המוצרים של רסטילן השוודית המיועד למילוי קמטים עדינים ולריענון העור בפנים בכלל ובלחיים בפרט.הוא מוזרק בטכניקה של הזרקה תת עורית בכמויות קטנות המקומות הנחוצים עם הרבה הרבה דקירות יחסית ולא בטכניקה המקובלת בהזרקת חומרי מילוי. ההידרופיליות(מושך מים) של החומר ועצם הזרקתו נותנים את האפקט הרצוי. הוא עשוי מחומצה היולורונית דלילה לא מצולבת.בתחילה רצוי לעשטת סידרה של כ 3 טיפולים אחת לחודש ואיכ' אחת לכמה חודשים.יתכן ואצלך לא נראה האפקט כי קיבלת רק טיפול אחד.יש להבין:הטיפולים המזוטראפים נותנים שיפור באיכות העור ומונעים הזדקנות העור לטווח ארוך. יש לראות בטיפול זה "השקעה" לטווח ארוך ופחות לאפקט המיידי.זהו קו אחר של טיפולים המקובל בעיקר באירופה ועוזר למטופל לשמור על איכות עורו.
    בהצלחה.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו