תוך כמה זמן רואים תוצאת הזרקת סיליקון בשפתיים???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוך כמה זמן רואים תוצאת הזרקת סיליקון בשפתיים???
    נורית
    19/05/2016

שלום רב...
    לפני יומיים בדיוק הזרקתי אצל רופאה 3/4 מזרק סיליקון לשפה העליונה....היה נפוח יום וחצי היום בבוקר כבר ירדה הנפיחות ונשאר רק שטף דם קטן....הבעיה היא שכרגע לא רואה שינוי בכלל...השפה כאיחו חזרה לצורתה כמו לפני ההזרקה...הבנתי שיש ריקמה שאמורה להיבנות ולעטוף את הסיליקון ורק אז רואים שינוי...
    השאלה הנשאלת היא תוך כמה זמן מרגע ההזרקה רואים שינוי??? אני לבנתיים לא רואה כלום....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזרקת סיליקון בשפתיים??? - תגובה

ד``ר דן וינברג
    19/05/2016

שלום נורית.
    מילוי השפתיים בסיליקון אינו טיפול מקובל היום.הסיליקון נשאר ברקמה לתמיד, יכול לפתח רקמה תגובתית בה לא ניתן לשלוט סביבו ,יכול לגרום לזיהום או גירוי כרוני במקום וכן מה שמתאים היום לא בהכרך יתאים עוד שנים אחדות בשל השינויים בפנים עם העליה בגיל. אם בכלל סיליקון אז מקובלת שיטתו של פר. אורנטרייך בה זורעים בשפתיים טיפות סיליקון זעירות אחת לחודש והרקמה התגובתית לטיפות אלה היא שעושה את האפקט בההדרגה.מתאורך נראה שעברת מילוי ממש עם סיליקון ולא בשיטה שתארתי. בכל מקרה אנו ממליצים למלא ולעצב השפתיים בחומצה היולורונית המתאימה לשפתיים. בה אמנם האפקט זמני(6-9 חודשים) אך התוצאה מיידית והטיפול הרבה יותר בטוח.לגבי שאלתך מתי תראי תוצאות לטיפול-כנראה שירדה הנפיחות של עצם ההזרקה ולכן הירידה באפקט שאת עדה לו ויש לצפות להתפתחות הרקמה התגובתית סביב החומר המוזרק שיכולה לארוך מספר שבועות.אני מקווה שהכל יעבור בשלום אצלך והתוצאה תהיה יפה.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי הזרקה בשיטת מיקרו דרופ

נורית
    19/05/2016

תודה רבה על התגובה...ואכן עברתי הזרקה בשיטה שתארת...רק שלבנתיים ירדה הנפיחות והשפתיים כאילו חזרו לגודלם המקורי...רציתי לדעת תוך כמה זמן יהיה אפשרי לראות שינוי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי הזרקה בשיטת מיקרו דרופ - תגובה

ד``ר דן וינברג
    19/05/2016

נורית שלום שוב.
    אני שמח שעברת הטיפול בשיטה זו ולא מילוי בסיליקון שהוא מסוכן. השיטה היא שמחכים כחודש ואז חוזרים על הטיפול אחת לחודש. לאט לאט נוצרת רקמה תגובתית סביב טיפות הסילקון שנותנת אפקט רק לאחר כמה חודשים.הייתי ממליץ לך מאד לא להמשיך בטיפול זה אלא לתת לשפה לנוח כמה שבועות לאחר הטיפול שעברת ולעשות מילוי השפה בחומצה היולרונית: התוצאה מיידית,מדויקת ובטוחה הרבה יותר. ההשפעה נמשכת כאמור כ6-10 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטב הבנתי לא ניתן למלא בחומצה

נורית
    19/05/2016

למיטב הבנתי לא נמתן למלא בחומצה לאחר הזרקת מיקרו דרופ בסיליקון...העירבוב בין שני החןמרים לפי מה שהבנתי עלול לגרום לגושים ולבעיות.....
    ובכל מקרה היתכן שלא רואים שום שום אפקט אחרי הזרקה ראשונה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה לאחר סיליקון בשפה?

ד``ר דן וינברג
    21/05/2016

שלום נורית.
    לאחר הזרקה אחת של מיקרו-טיפות של סיליקון ולאחר מתן מנוחה של כמה חודשים לשפה כן הייתי מנסה למלא את השפתיים בח. היולורונית בכפוף לבדיקת השפה כדי לראות כיצד הגיבה לסיליקון שהוזרק אליה.אני מסכים שלאחר הזרקות מרובות או זמן קצר לאחר ההזרקה רצוי להמנע מ"ערבוב" 2 החומרים בשפה.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו