מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיבוי שפתיים עם משחת אילחוש...עזרהנורית26/06/2016
שלום לכולם
עד עכשיו עברתי 2 הזרקות סיליקון בשיטת מיקרו דרופ בשפתיים עם זריקת הרדמה בתוך החך הזריקה הרדימה לי את השפתיים לחלוטין ולא הרגשתי כלום
ישנו רופא אחר אשר אני מעוניינת ללכת אליו והוא עובד בשיטת אילחוש מקומי עם משחת אמלה.... רק שהבנתי שעם אילחוש מקומי עדיין מרגישים את הזריקות וזה מעט כואב...
מה ההבדל בין שתי השיטות ומה עדיף???
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים עם משחת אילחוש...עזרה - תגובה
ד"ר רון יניב26/06/2016לנורית שלום,
כצפוי, הרדמה בזריקה חזקה יותר מהרדמה במשחת אילחוש מקומית .
הדבר תלוי בשיטות הרופא המטפל ובמידת הרגישות של המטופלת.
כמובן שיש אסכולות שונות וגישות ואמונות שונות,
לא רק לגבי האילחוש, אלא גם לגבי החומר המוזרק.
עמיתי ואנוכי איננו מחסידי הסיליקון,
ולכן שאלתך אלינו היא כמו לשאול את הרב
אם עדיף לאכול חזיר בתנור או מבושל...
בהצלחה
בברכה ,
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אין קשר...
נורית26/06/2016אשמח לדעת ממי שניסתה כבר בזריקת הרדמה מקומית ולחילופין גם באילחוש מקומי עם משחת האמלה האם יש הבדל....לא חושבת שיש משהו לא בסדר בשאלתי אבל כן חושבת שאין קשר לעובדה שאתם לא "חסידי הסיליקון"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אין קשר... - תגובה
ד"ר רון יניב26/06/2016לנורית שלום
לא רמזתי שיש משהו לא בסדר בשאלתך.
חבל ששוב אינך רואה את הקשר בין התשובה לשאלה- רשמתי בתשובתי :
"הרדמה בזריקה חזקה יותר מהרדמה במשחת אילחוש מקומית"
אשמח שחברות הפורום שהתנסו בסוגי הזרקת סיליקון ,ביניהן את מתלבטת,
ותחת סוגי הרדמה השונים יתרמו לך מניסיונן
בהצלחה
ובברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטורף מי שמזריק סיליקון לפנים
יורב26/06/2016עברתי לפני 4 שנים הזרקות של סיליקון לשפתיים ומאז חיי אינם חיים ...תעצרי את השטות הזאת
רופא שמזריק סיליקון הוא שרלטן ורודף בצע .. זה פשע להזריק סיליקון לפניהם של אנשים תמימים שלא מבינים מה צפוי להם בהמשך חייהם ... תעצרי כדי שלא תתחרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 חברות שלי עשו הזרקת סיליקון
נורית27/06/20162 מהן כבר לפני 10 שנים ואפילו יותר והן מאוד מאוד מרוצות...כניראה שאחרי הכל זה באמת תלוי בבחירת רופא טוב ובמזל כמו כל דבר אחר שצריך לו מזל בחיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרד הבריאות האירופאי והאמריקאי
יורב27/06/2016אוסר על הזרקת סיליקון לפנים...המדינה הפרמטיבית היחידה שרופאים שרלטנים מזריקים סיליקון זה בישראל... זה מגיע לבלוטות הלימפה ..זה נודד לכל מקום ...עושה דלקות ..המון מאושפזים בבתי חולים ואת עושה סיליקון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל פעולה יש סיכונים ודווקא
נורית28/06/2016בסיליקון הם מעטים מאוד אבל ממש מעטים...נהפוכו יש אפילו מחקרים שמראים שדווקא הסיליקון הוא החןמר הבטוח להזרקה בהשוואה לחומרים אחרים וכי מה שקורה היום הוא סוג של "תאוות בצע" אצל רופאים שדווקא מזריקים חומרים אחרים מאחר וחומרים אחרים דווקא דורשים תיחזוק שוטף כל החיים מה שמכניס פרנסה בשפע לכל רופא איך שלא תסתכלי על זה...
יש דעות לכאן ולכאן ואני דווקא ממרפת מאמר שדווקא פתח את עיניי לגבי כל הקונספירציות שיש בנוג לסיליקון מוזמנת לקרוא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנורית - תשאלי את הרופאים
יורב28/06/2016בבתי חולים שמטפלים בסיבוכים של הסיליקון ...נראה לך שרופא ברמה גבוהה יזריק סיליקון ???
את כנראה ממש לא מבינה מה הסיליקון עושה ...זה לא פלא שבמדינות מערביות הפסיקו את השימוש בסיליקון לפני 10 שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כי מעל הכל זה לא ריווחי????
נורית28/06/2016תקראי בגוף המאמר שרופא בכיר בעצמו כתב על הסיליקון...
הזרקת סיליקון היא הליך שאינו מצריך אחזקה שוטפת הווה אומר שלרופאים כל הנושא הזה של סיליקון אינו כלכלי ואינו ריווחי להם לכיס!!
סיבוכים יש בכל הליך קוסמטי ועדיין מחקרים רפואיים משווחים על יחסי סיבוך של 1:5000 זה אומר שרק אחד או אחת מכל 5000 אנשים יסתבכו בגלל טיפול בסיליקון זה נשמע לך מאיים???? לי נשמע אחוזים נמוכים מאוד....
בשורה תחתונה הכל בצע כסף....הסיליקון לא "מפרנס" רופאים לאורך זמן...לכן לא כדאי עבורם שלא תתבלבלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שטויות את כותבת !!!
יורב29/06/2016בדיוק להפך : סילקון עולה לרופא 100 דולר ומספיק לעשרות נשים שמשלמות עשרות אלפים...צאי מהבולשיט שלך... רק פריחות מזריקות סיליקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רק מצדיקה את מה שאני אומרת!!!
נורית06/07/2016סיליקון עולה 100 דולר לרןפא ומספיק אומנם לעשרות אלפים שמזריקות כפי שאת אומרת אבל ויש כאן אבל רציני הטיפול בו אינו מצריך תחזוקה שוטפת של אחת בכמה חודשים...נהפוכו בסיחיקון לאחר מספר הזרקות כשמגיעים לתוצאה הרצויה מפסיקים טיפול!!!! דהיינו מפסיקים "לפרנס" את אותם הרופאים שכמה לא מפתיע לא ממליצים על סיליקון...מעניין למה באמת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול מדוע?? מה השתבש??
נורית27/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמלא לא עובד.
ד"ר מטאנס29/06/2016שלום רב,
כרופא בתחום אני חייב להגיד לך שהאמלא איננה מרדימה לחלוטין את השפתיים. במיוחד בהזרקת סיליקון(שאני לא מעדיף ולא ממליץ).
על מנת להרדים את השפתיים לגמרי, מומלץ זריקת חומר הרדמה לאזור השפתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקת הרדמה מנפחת את כל האיזור
יורב05/07/2016ויותר כואבת מהמילוי שפתיים עצמו ...כך שאני לא מוכנה שהרופא שלי ירדים לי עם זריקת הרדמה כמו שעושים אצל רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?