מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיבוי שפתיים בחומצה הילראונית - שאלה למומחיםשירה16/07/2016
שלום, לפני כשבועיים ביצעתי מילוי לשפתיים בחומצה הילראונית בשם טאוסיאל קיס ייעודית לשפתיים. נעשה שימוש במזרק אחד. בימים הראשונים התוצאה הייתה מאד יפה אולם היום לאחר כשבועיים כמעט ואיני מבחינה בהבדל מהמצב הראשוני. התמונות לפני אחרי מספרות שאכן ישנה השפעה מסוימת בין ה״לפני״ ל״אחרי״ אך התוצאה עדינה מדי ולא הולמת את הציפיות שלי. האם זה הגיוני שהחומר ייספג כל כך מהר או שמזרק אחד זה מעט מדי? עברו בסך הכל שבועיים, בקצב הזה אני לא רואה איך התוצאה נשמרת למספר חודשים וכבר בקרוב ארצה להוסיף עוד נפח.
שאלתי היא
1. האם הגיוני שהחומר נספג במהירות גבוהה או שהבעיה היא בציפיות שלי ומראש התוצאה אמורה להיות כל כך עדינה?
2. האם ישנם חומרים אחרים שכדאי להזריק בפעם הבאה שיתנו תוצאה משמעותית יותר? אני לא מעוניינת בשפתיים מנופחות מדי אבל כן מעוניינת בשפתיים יותר מלאות ממה שהושג בטיפול היחיד שביצעתי.
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה לא מספקת בעיבוי שפתיים -תגובה
ד``ר דן וינברג17/07/2016שלום שירה.
התוצאה האסתטית של מילוי שפתיים היא שילוב של כל הגורמים הבאים:סוג וכמות החומר המוזרק,מידת הצורך בהגדלת השפתיים,האם מדובר בשפה אחת או שתיהן,ציפיות המטופלת והמיומנות של הרופא.החומר שהוזרק לך הוא חומר מעולה ומיועד לעיצוב השפתיים. מייד לאחר ההזרקה יש נפיחות בשפתיים כתוצאה מעצם הדקירות וההרדמה וזו יורדת לאחר 1-2 ימים..נראה אז כאילו החומר "נספג" אך למעשה ירדה רק הבצקת שנגרמה עי' ההזרקה וההרדמה עצמן-החומר עצמו לא נספג.אז את נשארת עם האפקט האסתטי של החומר המוזרק עצמו כשזו מעט גוברת עד היום ה 4 לאחר ההזרקה בשל ספיחת המים של החומצה ההיולורונית.מכאן שאת התוצאה הסופית של הטיפול שופטים רק 4-6 ימים לאחריו.במקרה שלך איני יודע האם טופלת בשפה אחת או שתיהן וכמה חומר הוזרק. מקובל שלטיפול ב 2 שפתיים דרוש כמזרק לכל שפה-סהכ' 2 מזרקים.בכל מקרה אני מניח שהוזמנת לביקורת כשבועיים לאחר הטיפול הראשוני. אז תוכלי ללבן את הדבר עם הרופא שלך. יתכן ויצטרך להזריק מזרק נוסף כדי להגיע לתוצאות המקוות.ישנה גם תופעה שהמטפלות "שוכחות"את המצב הראשוני ורואות במצב לאחר ההזרקה כאילו הוא הראשוני ולכן מומלץ להשוות לתמונות טרם הטיפול.בכל מקרה עדיף תוצאה "צנועה" אך טבעית על תוצאה מוגזמת ומעוותת.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?