עיבוי שפתיים בחומצה הילרונית מסוג לומינרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים בחומצה הילרונית מסוג לומינרה
    יאנה
    17/07/2016

שלום רב! קיבלתי הצעה לבצע עיבוי שפתיים בחומצה הילרונית מסוג: לומינרה ב 990 ש"ח. האם החומצה הזאת נחשבת לחומצה טובה?

תודה רבה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בחומצה הילרונית מסוג לומינרה - תגובה

ד"ר רון יניב
    17/07/2016

הלומינרה תוצרת הארץ
    אומרים שמחזיק פחות זמן
    אין ל ניסיון אישי איתו
    כי אינו בין המותגים המובילים
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזהרי!! חברה שלי קיבלה פריחה בפנים

יורב
    23/07/2016

חברה שלי הוזרקה על ידי רופאה אירנה בלומינרה וכל הפנים שלי כוסו בפריחה אדומה כמו אדמת קשה
    ב 990 שקל זה צריך להדליק נורה אדומה גם מבחינת חומר המילוי וגם במבחינת הרמה של הרופא...
    חומר מילוי ורופא ברמה הכי גבוהה לוקח 2300 שקל ומעלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזהרי!! חברה שלי קיבלה פריחה בפנים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    23/07/2016

לומינרה היא מותג של חומצה היולורונית מצולבת המיוצרת בארץ.יש לה את כל האישורים של משרד הבריאות ושל רשויות הרפואה האירופאיות.אם זאת אינה נחשבת לאיכותית כמו החומצות ההיולורוניות של המותגים המובילים(רסטילן,טיוסיאל,סטילאז',ג'ובדרם,בולטרו ועוד).האיכות של החומצה מתבטאת הן בפירוק איטי עי' הגוף וכך אפקט אסתטי ממושך והן "ניקיון" המוצר מחלבונים זרים וכך פחות סיכוי לתגובה אלרגית כפי שקרתה לחברתך.מכאן ששימוש במוצרים מובילים נותן בד"כ אפקט ממושך יותר ופחות סיכוי לתגובה אלרגית ולכן הוא מומלץ על ידינו למרות המחיר הגבוה יותר.לא כל יום עושים טיפול בפנים ועל איכות החומר המוזרק לפניך לא כדאי להתפשר כי לעיתים ה"זול יוצא יקר".
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים- חומרים מיטביים

אביב
    27/07/2016

שלום רב
    הייתי מבקשת לדעת, איזה חומר מבין החומצות שציינת למילוי שפתיים בפרט, ומילוי קמטים בכלל, רצוי במיוחד? האם מבין הטובים( מאיזו תוצרת כל אחד? עברו את ה FDA האמריקאי?) יש מועדפים במיוחד ?
    ושאלה נוספת , ברשותך, מהם יתרונות הרדיאס, אם בכלל?

אשמח לקבל תשובה אישית למייל או כהודעה

תודה רבה
    אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים- חומרים מיטביים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    28/07/2016

שלום אביב.
    מהחומרים שהזכרת לרסטילן,,ג'ובדרם,ובולטרו יש אישור של הFDA.גם האחררים שהזכרתי הם באיכות מעולה עם כל האישרים האירופאים והעולמיים האחרים. לכל אחד מהמותגים שהזכרתי יש מוצר ספציפי לשפתיים ובו רצוי להשתמש לצורך זה.רדיאס אינו מתאים למילוי שפתיים אלא רק למילוי קמטים ונפחים בפנים.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו