מילוי אף ונפח בפנים דר צבר דוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי אף ונפח בפנים דר צבר דוד
    יולנד
    23/07/2016

שלום רב!
    אני מעוניינת לעבור מילוי אף ונפח בפנים אצל דר צבר דוד. האם מישהי עברה אצלו ומרוצה? תודה רבה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר דייויד צבר -רופא כללי?

יונית
    23/07/2016

לפי מה שראיתי באתר שלו
    יש לו מלא תעודות ....אבל לא תעודת מומחה....
    גם באתר משרד בריאות - אם אני לא טועה- ,
    חושבת שרק רופא כללי רישיון זמני
    אז תחשבי פעמיים ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לו התמחות ברפואה ...

יורב
    24/07/2016

גם אני ראיתי באתר משרד הבריאות שאין לו התמחות ברפואה.. לא רצוי ללכת לרופא שלא עשה התמחות כלשהי ברפואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה על רופא זה או אחר - תגובה

ד``ר דן וינברג
    24/07/2016

שלום יולנד.
    פורום זה לא נוהג להביע את דעתו על רופא זה או אחר וכך ננהג גם הפעם. הערה קטנה:נכון לעכשיו-אין בארץ התמחות ברפואה אסתטית.כל הרופאים העוסקים בה הם או רופאים כלליים או בעלי התמחות אחרת.יש לוודא שהרופא עבר את ההכשרות המתאימות, יש לו ניסיון מוכח והוא חבר באיגודים הישראלים לרפואה אסתטית.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו