חומצה היאלורונית דיאטה והמסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה היאלורונית דיאטה והמסה
    שירי
    05/08/2016

שלום,
    רציתי לדעת ומקווה שתדעו לענות לי על כך, אם הזרקתי חומצה היאלורונית מתחת לעיניים וזה גם קצת על הלחי שקרובה לאף (כלומר מתחת לעיניים וקצת למטה מזה) לי נראה שזה קצת יותר מידי בצד אחד, שאלתי היא, אם אני רוצה להמיס אפשר גם אם עבר קצת זמן של חצי שנה מאז ההזרקה?
    שאלה נוספת, אם אני עושה דיאטה קטנה של 2-3 קג שרוצה להוריד האם זה בעייתי כשיש חומצה היאלרונית בפנים ובפרט מה שתיארתי לך או שהשומן יירד שם בהדרגה כמו בכל חלקי הפנים ובכלל האם חומצה היאלורונית שהוזרקה מושפעת מדיאטה?

אשמח לתשובה ברורה ומעמיקה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חומצה היאלורונית דיאטה והמסה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    06/08/2016

שלום דנה.
    לעיתים קרובות מילוי "תעלת הדמעות"מתחת לעניים מסתיים בדמעות של המטופלת בשל "נקניק" של חומר מילוי בולט מדי מתחת ולצד העניים עם או ללא השתקפות כחולה מבעד לעור(TINDLE EFFECTׂ).למרבה הצער של מטופלות אלה גם הספיגה של החומצה במיקום זה היא איטית ויכולה להמשך חדשים ארוכים.בכל מקרה הייתי ממליץ לך להעדיף להמתין לספיגה העצמית של החומר אפילו אם היא איטית.רק אם ההפרעה היא קיצונית(אולי תצרפי תמונה עצמית של האיזור) -ניתן לטפל בדבר גם לאחר 6 חודשים בהילרונידאז-אנזים המפרק החומצה היולורונית.
    לגבי שאלתך השניה-הרזיה גם של קג' מעטים מורידה מהשומן התת עורי בפנים וכך משתנים הקמטים והמרקם של העור.אין השפעה ישירה של הדייטה על החומצה ההיולורונית אך בשל ירידת השומן היא יכולה לבלוט יותר.אם הדייטה נעשתה לפני הטיפול הצרכים האסתטים של הפנים יכולים להשתנות.מכאן שיש לשאוף לעשות הטיפול כאשר המצב "יציב:מבחינת שינויים במשקל ו\או טיפולי שיניים גדולים.
    בכל מקרה בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו