נפילת צידי הפה לסנטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילת צידי הפה לסנטר
    שירי
    18/08/2016

שלום,
    רציתי לשאול אני רזה בכללי אבל העלתי 5 ק"ג לאחרונה(אני בת 37) האם העליה במשקל יכולה לגרום לנפילת הפנים מאזור צידי הפה לכיוון הסנטר? האם יש קשר? כי אני רואה שם נפילה כשאני מסתכלת על הפנים מהצד וגם מהחזית לא נפילה גדולה חס ושלום אך עדין נפילונת כזו שמעצבנת אותי. מה אתה מציע וחושב?
    אם אעשה דיאטה לא תהיה הנפילה הזו של הפנים?

ועוד משהו האם חומצה היאלורונית שתוזרק שם יכולה להרים את הנפילה הזו של הפנים ואת צידי הפה?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילת צידי הפה לסנטר

הוספת תגובה

• נפילת צידי הפה לסנטר לאחר הרזיה?

ד``ר דן וינברג
    19/08/2016

שלום סתיו.
    לאחר עליה במשקל נוסםת רקמת שומן לפנים והיא דווקא משפרת במידת מה נפילה לאחר הרזיה.בכל מקרה הנפילה נובעת מכמה גורמים:איבוד האלסטיות והזדקנות העור עם העליה בגיל(רק מתחיל להיות רלוונטי בגילך),נפילת החלק המרכזי של צד הפנים כמוצאה מאפקט כוח הכובד ואיבוד התמיכה בפנים וכן במקרי הרזיה ירידה בכמות השומן בפנים.פשר בהחלט לעזור בבעיה אסתטית בפנייך עי טיפול משולב בחומצה היולורונית וחוטים שמביאים להרמת מה של החלק המרכזי של הפנים ומילוי הקמטים.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו