הרמת גבות וקמטים שנוספו במצח בעקבות הזרקת בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת גבות וקמטים שנוספו במצח בעקבות הזרקת בוטוקס
    שירי
    26/08/2016

שלום ד״ר, בת 43, פניתי לרופא לצורך הרמה מועטה של הגבות וכפועל יוצא של העפעפיים. מדובר בהרמה מועטה שביקשתי שכן מצב הפנים שלי מעולה. לפני כשבוע בוצעה לי הזרקה של דיספורט בקמטים שבין הגבות ובקו הגבה (אינני יודעת בדיוק היכן בגבות אבל בוודאות לא בוצעה הזרקה באזור המצח העליון). הוסבר לי שבמכוון הרופא לא מזריק לאזור המצח בחלק שקרוב לשיער משום שהכוונה היא שהשרירים הללו ימשכו למעלה את הגבות שכן השרירים סביב הגבה הוחלשו באמצעות הדיספורט.לפני הטיפול הקמטים בחלק העליון של המצח לא בלטו בכלל בכלל. התוצאה - לא רואים הרמה של העפעפיים, הקמט בין הגבות היטשטש מאוד אבל הקמטים שהיו לרוחב המצח בחלקו העליון של המצח בולטים פתאום והתחושה היא שהם עובדים יותר, בקיצור הקמטים שלא בלטו בחלק העליון שדל המצח לרוחבו של המצח פתאום בולטים ממש ממש. אפילו נוצר מצב שיש עובי של עור בין הקמטים בחלקו העליון של המצח. אני מוזמנת לביקורת אצל הרופא בעוד מספר ימים. התבקשתי להתאזר בסבלנות שכן לדידו של הרופא תיתכן הרמה של הגבות רק עשרה ימים ממועד ההזרקה, הבעיה עכשיו היא הקמטים שנוצרו בחלק העליון של המצח. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית ביחס לקמטים שבולטים לי עכשיו בחלקו העליון של המצח וכן ביחס להעדר ההרמה של הגבות חרף הטיפול שבוצע. ומה אתה מציע לעשות, האם ניתן לטפל בקמטים הללו שנוצרו וגם לשפר את התוצאה של הרמת הגבות? באיזה מיקום צריך להזריק כדי לקבל את התוצאה המושלמת (במידת האפשר) של הרמת גבות והיעלמות הקמטים החדשים במצח בחלקו העליון. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרמת גבות וקמטים שנוספו במצח בעקבות הזרקת בוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    27/08/2016

שלום שירי.
    הבוטוקס הוא חומר מרפה שרירים.תפקידו העיקרי של שריר המצח(FRONTALIS) הוא להרים את הגבות.בעת שהוא מרים את הגבות נוצרים קמטי ההבעה הרחביים במצח שבהמשך יכולים להפוך לקמטי עור קבועים.הזרקת בוטוקס להעלמת קמטי ההבעה במצח אם היא מושלמת גורמת לירידת הגבות ולא לעליתן.ניתן בשימוש בטכניקות הזרקה שונות להשיג הרפייה שלמה של חלק אחד מהשריר והרפיה פחותה בחלק אחר של השריר.האיזור הזה יכול עדיין להתכווץ וכך מושגת הרמה משנית של הגבה.הדבר אפשרי בעיקר בחלק הצדדי של הגבה.אני מניח שאת מוזמנת לביקורת לרופא שטיפל בך. לבני איתו את בעיתך ותראי אם הוא יכול לתקן את התוצאה לשביעות רצונך. אם לא תצטרכי להמתין לסיום השפעת הבוטוקס הנוכחי תוך 3-6 חודשים ולפנות בפעם הבאה לרופא ששולט טוב יותר בטכניקה המשיגה הרמת מה של הגבות.זכרי עליית הגבות משנית לאי הזרקה ופחות להזרקה של בוטוקס.בד"כ טיפול.בתוספת בוטוקס במקום בד"כ לא תביא לעליית הגבות.אלא להחלקה טובה יותר של קמטי ההבעה.
    מכיון שזו גם בעיה בתוצאה שקיבלת אולי תתרכזי בהשגתה בטיפול הזה וזה ניתן די בקלות עי' תוספת בוטוקס במקומות המתאימים.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו