מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מחומצה הילארונית לסיליקוןמורן ת04/09/2016
שלום רב, כבר שלוש שנים שאני מזריקה חומצה לשפתיים. לקראת הפעמים האחרונות התחלתי להרגיש גושים קטנטנים לא בולטים בשפתיים. אני רוצה לעבור לטיפול בהזרקות של מיקרו סיליקון לתוצאה ארוכת טווח, שאלה אחת האם יש חשש גדול יותר לגבשושיות בשפתיים מהסיליקון אם אני מרגישה גושים קטנים כבר עם חומצה? (אציין שאני מזריקה ממש מעט חומר כל פעם בערך רבע מזרק ולא יותר מחצי). ושאלה שנייה המרווח בין טיפול החומצה לסיליקון יהיה בטווח של 4 חודשים, אני עדיין מרגישה את החומר בשפתיים האם אפשר להזריק סיליקון כל עוד יש שאריות של חומצה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מחומצה הילארונית לסיליקון - תגובה
ד``ר דן וינברג04/09/2016שלום מורו.
כפי שעמיתי ואני כתבנו פעמים רבות הטיפול בסיליקון בפנים בכלל ובשפתיים בפרט אינו מומלץ. מול יתרונות יחסיים של מחיר זול ומשך אפקט ממושך עומדים סיכונים של הווצרות גושים,גרנולומות, זיהומים כרונים ונדידת החומר. האפקט שנשאר כמעט לתמיד יכול להתאים לפנייך ושפתייך היום אך לא למה שיהיה בעוד 10 ו 20 שנה ואז התוצאה יכולה להיות מוגזמת ןמעוותת.אנא אל תתפתי לעשות הטיפול בסיליקון ותמשיכי לטפל בשפתייך בחומצה היולורונית המיועדת לשפתיים.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?