מעבר מחומצה הילארונית לסיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מחומצה הילארונית לסיליקון
    מורן ת
    04/09/2016

שלום רב, כבר שלוש שנים שאני מזריקה חומצה לשפתיים. לקראת הפעמים האחרונות התחלתי להרגיש גושים קטנטנים לא בולטים בשפתיים. אני רוצה לעבור לטיפול בהזרקות של מיקרו סיליקון לתוצאה ארוכת טווח, שאלה אחת האם יש חשש גדול יותר לגבשושיות בשפתיים מהסיליקון אם אני מרגישה גושים קטנים כבר עם חומצה? (אציין שאני מזריקה ממש מעט חומר כל פעם בערך רבע מזרק ולא יותר מחצי). ושאלה שנייה המרווח בין טיפול החומצה לסיליקון יהיה בטווח של 4 חודשים, אני עדיין מרגישה את החומר בשפתיים האם אפשר להזריק סיליקון כל עוד יש שאריות של חומצה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעבר מחומצה הילארונית לסיליקון - תגובה

ד``ר דן וינברג
    04/09/2016

שלום מורו.
    כפי שעמיתי ואני כתבנו פעמים רבות הטיפול בסיליקון בפנים בכלל ובשפתיים בפרט אינו מומלץ. מול יתרונות יחסיים של מחיר זול ומשך אפקט ממושך עומדים סיכונים של הווצרות גושים,גרנולומות, זיהומים כרונים ונדידת החומר. האפקט שנשאר כמעט לתמיד יכול להתאים לפנייך ושפתייך היום אך לא למה שיהיה בעוד 10 ו 20 שנה ואז התוצאה יכולה להיות מוגזמת ןמעוותת.אנא אל תתפתי לעשות הטיפול בסיליקון ותמשיכי לטפל בשפתייך בחומצה היולורונית המיועדת לשפתיים.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו