מה ההבדל בין דיספורט לבוטוקס בהזרקה בין הגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין דיספורט לבוטוקס בהזרקה בין הגבות
    עדי
    15/09/2016

היי רציתי לדעת מה ההבדל בין דיספורט לבוטורס הבנתי שדיסםורט יותר חזק ויש לי קמט בין הגבות ואני רוצה להזריק רק באיזור הזה האם יכולות לילול העפעפיים? הבנתי דגיספורט מתפשט לאיזורים אחרים.
    האם אפשר למות מהזרקת בוטוקס אני מאד מפחדת. ואם יש לי נוגדנים להשימוטו האם זה בסדר להזריק בוטוקס? בלוטת התרחס שלי תקינה בנתיים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין דיספורט לבוטוקס בהזרקה בין הגבות - תגובה

ד``ר דן וינברג
    16/09/2016

שלום עדי.
    בוטוקס ודיספורט הם 2 מוצרים של בוטולוניום טוקסין של 2 חברות ענק. בוטוקס מיוצר עי' אלרגן ודיספורט עי' איפסן.המולקולה של דיספורט היא מעט גדולה יותר לכן המוצר פחות מדויק ביחס להשפעתו ומקום ההזרקה . מלבד זה אין הבדל ממשי בין 2 המוצרים בהזרקה בין הגבות והסיכון לנפילת עפעפיים הוא דומה.איני מכיר הורית נגד לטיפול בבוטוקס או דיספורט לחולים במחלת השימוטו.המוצרים משמשים לטיפולים שונים מחוץ לפנים. הבוטוקס משמש לטיפול בפזילה, פסציאליס וכיס שתן רגיז. הדיספורט משמש לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים בתי השחי והמצח.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו