כדאי לעשות Amalian בשפתיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי לעשות Amalian בשפתיים?
    ג׳סי
    23/10/2016

שלום, עשית בינואר האחרון ג׳ובידרם אולטרה חצי מזרק בשפתיים, זה נשאר לי מאוד יפה עד עכשיו. 10 חודשים... אני רוצה לעשות שוב הבעיה שזה מאחד יקר בארץ ואין לי אפשרות לטוס שוב ללונדון לעשות, אמא שלי הולכת לרופא שמקבלת במכון רפואי מאוד מוכר בתל אביב, אבל היא מקבלת גם בבית לקוחות והמחיר מאוד שווה.. היא אומרת שהיא משתמשת רק ב Amalian, בדקתי בגוגל החומר הזה לא כל כך מוכר, אני מפחדת שיהיה לי גושים בשפתיים ושהחומר לא כצו ג׳ובידרם שמאוד מוכר.. האם אתה ממליץ לי לעשות את החומר הזה? האם החומר מוכר וידוע? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדאי לעשות Amalian בשפתיים?

הוספת תגובה

• Amalian לשפתיים?

ד``ר דן וינברג
    24/10/2016

שלום ג'סי.
    מוצרי ג'ובדרם הם מוצרים מעולים של חברת אלרגן עם אישור FDA.הם אכן מעט יקרים יותר.
    Amalian הוא מותג גרמני של חומצה היולורונית במחיר נוח יותר. יש לו האישורים של רשויות הבריאות האירופאיות והישראלית אך לא של הFDA.מנסיוני זהו מוצר טוב ובטוח במחיר נוח.לשפתיים עש להשתמש בAmalian 16.
    אם את רוצה מוצר מוכר באיכותו אך יקר השתמשי בג'ובדרם.ניתן להשתמש באמליאן ללא כל חשש עם תוצאות טובות ללא גושים.
    דר.וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו