נפיחות לאחר עיבוי שפתיים בחומצה היאלורונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות לאחר עיבוי שפתיים בחומצה היאלורונית
    אנסטסיה
    12/11/2016

שלום, לפני יומיים עברתי עיבוי שפתיים באמצעות חומצה היאלורונית. לאחר ההזרקה השפתיים היו מעט נפוחות אך לא משמעותי ואהבתי את התוצאה. לאחר מספר שעות שהגעתי הביתה השפה העליונה שלי נורא התנפחה אפילו בהרבה מהשפה התחתונה ונוצר מראה מאוד נפוח לא טבעי ולא מחמיא. האם זהתקין האם הנפיחות שנוצרה בשפה העליונה תרד בימים הקרובים או שזה יישאר ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות בשפה לאחר מילוי.

ד``ר דן וינברג
    13/11/2016

שלום.
    עברת טיפול במילוי השפה בחומצה היולורונית הטיפול כרוך בהרדמת השפה(או זריקת הרדמה או קרם מאלחש. או לידוקאין הנמצא בחומר המילוי עצמו),כמה ומה דקירות בשפה והזרקת חומר המילוי עצמו לו יש נפח והוא סופח מים. כל אחת מסיבות אלה יכולה לגרום להתנפחות השפה שהיא לעיתים לא סימטרית. ברוב רובם של המקרים הנפיחות יורדת תוך מספר ימים ואז התוצאה של הטיפול ניראית לעין. במידה והנפיחות לא ירדה לאחר כמה ימים או יש כאב חריג וחום באיזור הנפיחות יש צורך לפנות בהקדם לרופא המטפל לבדיקה.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות ושטף דם לאחר עיבוי שפתיים.

אנסטסיה
    13/11/2016

שלום דוקטור,
    כרגע עברו יומיים והשפה העליונה נפוחה וגדולה יותר מהשפה התחתונה ויש לי שטף דף בשפה העליונה. כמה ימים לחכות על מנת לראות מה תהיה התוצאה ? ותוך כמה זמן אמור לעבור שטף הדם? וכמה מן לחכות על מנת לפנות לרופא(ביקורת ניקבעה לי רק לעוד שבועיים )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות בשפתיים לאחר טיפול.

ד``ר דן וינברג
    13/11/2016

שלום אנסטסיה.
    יש לחכות עוד כמה ימים.במידה ואת מודאגת התקשרי לרופא שלך והקדימי את הביקורת שנקבעה לך לשבועיים באופן שיגרתי.לשטף הדם לוקח כמה ימים להספג.
    אני בטוח שהכל יסתדר בסוף.
    ד'ר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו