התלבטיות לגבי מילוי קמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטיות לגבי מילוי קמטים
    מיכל
    31/12/2016

שלום רב, בייעוץ שהייתי בנוגע למילוי קמטים בפנים נאמר לי שהחומר המוזרק בחלק העליון של הפנים הוא דיספורט ולא בוטוקס. קראתי שדיספורט הינו חומר נודד ובעל תופעות לוואי רבות יותר לכן מהססת בנוגע לטיפול . מה דעתך?
    דבר שני, הרופאה משתמשת במיקרו קנולה.
    האם זה מומלץ, או עדיף במחט?
    אני בת 56 והומלץ לי על 4 מזרקי רסטילן פרלן לצידי האף ולזוויות הפה.
    שאלתי היא: האם זה לא הרבה מדי האם לא ניתןלהסתפק בחצי מזרק לכל צד?
    סליחה ששאלתי הרבה מדי ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיספורט, קנולה וכמות למילוי

ד"ר רון יניב
    31/12/2016

למיכל שלום
    דיספורט הוא חומר אירופאי ידוע , אכן מתפזר מעט יותר מבוטוקס,
    אך אין שום בעייה איתו .בעול יש חומר נוסף אירופאי-קסאומין, שמשום מה-משרד-הבריאות מעכב את היבוא שלו.
    שלושתם חומרים מעולים .
    בוטוקס היה הראשון ולכן המפורסם כמו "ג'יפ" ו"פריז'ידר" הפך למילה נרדפת למוצר, אך ככל שיהיו חומרים נוספים יהיה טוב יותר לצרכן...
    קנולה היא מחט ארוכה ופחות חדה (אטראומטית) אשר מוחדרת לאחר שהדקירה הראשונה נעשית עם מחט רגילה, נכנסים באותו פתח ומזריקם בקנולה הקהה לאזורים נרחבים.
    אני אישית מעדיף מחט רגילה , אך הטוב ביותר הוא מה שהרופא המטפל מכיר ועושה טוב.
    לגבי כמות החומר של חומצה היאלורונית :
    הכמות נקבעת לפי עומק ואורך הקמטים ,
    שגדלים כמובן עם הגיל,
    התוצאה אליה רוצים להגיע -שיפור קל או מלא יותר
    וכמובן התקציב.
    לאישה בגילך -סביר להניח שכדי להגיע לתוצאה טובה צריך כמות כזו של 4 מזרקים- אחד לכל קמט.
    (עם זאת -ניתן להסתפק ב-3 ולראות אם האפקט מספק אותך
    אם תרצי להוסיף תמיד אפשר לשלם ולקבל עוד מזרק .
    פחות מזה לא כדאי - כי לא יהיה שום אפקט משמעותי וזה יהיה בזבוז ,לרוב בכמוית של 4 מזרקים +דיספורט/בוטוקס - מקבלים הנחה מסויימת..)
    בהצלחה
    ד"ר רון יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם פרלן לא תראי בכלל תוצאה ... הוא דליל מידי

Dafna
    07/01/2017

הרופאה הזאת ממש לא יודעת מה היא עושה ... ממליצה לך ללכת לעוד 2 רופאים ולהשוות ואם את לא סומכת עליה זה אומר שתת הכרתית הרגשת שהיא לא מיקצועית... תמשיכי הלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו