נפיחות מהזרקה של חומצה היאלורונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות מהזרקה של חומצה היאלורונית
    רינה
    04/06/2017

שלום ותודה לך על המענה המהיר
    לגבי נפיחות אחרי 12 ימים מזריקת חומצה היאלורונית
    אני יכולה לעשות בדיקת אלרגיה לחומצה היאלורונית ??
    כי לא ייתכן שבפעם השלישית תופיע האלרגיה
    צריכה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חומצה היאלורונית למילוי קמטים

ד"ר רון יניב
    04/06/2017

לרינה שלום
    רגישות לחומצה היאלורונית היא נדירה אך אפשרית.
    בניגוד למה שסוברים, רגישות יכולה להופיע דווקא לאחר מספר חשיפות לחומר ולא בחשיפה הראשונה.
    מאידך, כלל לא בטוח שמדובר ברגישות.
    ייתכן והנפיחות נובעת מטכניקות ההזרקה או כמות החומר המוזרק.
    רצוי לשוב לרופא המזריק וללבן איתו את הנושא.
    בהצלחה
    ד״ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות מחומצה

החומר
    08/06/2017

החומר שהוזרק הוא מחברת קונספט כך רשום במכתב השחרור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגי חומצה היאלורונית

ד"ר רון יניב
    08/06/2017

לרינה שלום
    איני מכיר מותג בשם זה.
    קיים בית מרקחת בשם דומה
    ייתכן ומשם מקור החומצה .
    בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות

רינה
    21/06/2017

שלום
    הייתי אצל מומחה והוא אמר שאשכח מכל מה שעברתי והציע להזריק לי חצי מזרק רסטילן ולחכות חודש לראות מה קורה למרות שהוא מאמין שלא יקרה כלום
    סיפרתי לו על הטראומה שעברתי מחומצה הילורונית מבית מרקחת קונספט על הנפיחות בפנים וצוואר , על האשפוז בבית חולים 12 ימים והתגובה שלו שאין אלרגיה לחומצה היאלורונית כי החומר נמצא בגוף שלנו . והוא הוסיף שאולי הרופא לא הזריק החומר בצורה נכונה . או היה זיהום כי שטח הפנים לא היה סטירילי
    אני תוהה , לא יודעת מה לעשות
    קראתי שהרסטילן אין לא תגובות אלרגיות
    אתה מציע כמומחה להזריק חצי מזרק וראות אם הכן יש אלרגיה או לא ?
    ואם יש האם הפנים יתנפחו כמו בפעם הקודמת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת רסטילן למי שהיתה לה תגובה אלרגית בעבר?

ד``ר דן וינברג
    21/06/2017

שלום רינה.
    רסטילן היא חומצה היולורונית באיכות טובה בהרבה מזו שהזריקו לך בעבר. הדבר מתבטא הן בעמידות החומר והן בנקיונו מבחינה אלרגנית. אם כל זאת יכולה להיות תגובה אלרגית גם לו אם כי זה נדיר ביותר. אם את רוצה לעשות הטיפול הייתי מציע לעשות טסט של הרסטילן במיקום מוסתר כמו גב או זרוע ולראות את התגובה.אם לא תהיה תגובה אלרגית במקום הטסט, ניתן להזריקו עי' רופא מיומן לפנייך.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Hydex

רינה
    28/06/2017

סוף סוף מצאתי חומצה העאלורונית שמייצרת חברת קונצפט בכפר סבא כתוב שיש בו חלבון אולי לדעתך בגלל זה היתה לי תגובה אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה היאלורונית בייצור בתי-מרקחת -אלרגיה לחלבון ?

ד"ר רון יניב
    28/06/2017

לרינה
    ברכות על עבודת החקר שעשית,
    זה יהיה שרות לציבור למטופלות אחרות .
    כפי שגילית החומר המיוצר בבית המרקחת קונצפט (באישור משה״ב) מכיל חלבון
    ועלול לגרום לתגובות אלרגיות ,ואף אלרגיות הדורשות מהרופא להיות מוכן לטיפול באופן מיידי ...
    הוא אסור לשימוש באנשים עם ״רגישות לציפורים ״-כולל ביצים ונוצות (״?!״)
    וכן רגישות לגלוטן,תירס ודקסטראן....
    למיטב ידיעתי חומר זה מחזיק פחות זמן מזריקות חומצה היאלורונית המיוצרות בבתי-חרושת מסודרים של מותגים ידועים .
    כך שלכל דבר יש את המחיר שלו.
    בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסטילן

רינה
    28/06/2017

שאלתי : אם היתה תגובה אלרגית לקונצפט אני יכולה להזריק רסטילן אחרי 3 שנים מהטראומה .. או יש סיכוי לעבור עוד פעם נפיחות ואלרגיה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסטילן

רסטילן
    29/06/2017

אני צריכה עצתך כמומחה אני יכולה להזריק רסטילן בלי לעשות טסט ( אחרי שידעתי את סיבת הנפיחות ) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות כשבועיים לאחר הזרקת ח. היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    28/06/2017

שלום רינה.
    כפי שכתב לך עמיתי דר. יניב האלרגיה לח. היולורונית נדירה ביותר אם כי קיימת. האלרגיה קוראת בד"כ לאחר שגופך נחשף לאלרגן ולכן הופעת תגובה אלרגית בפעם ה3 להזרקת החומר תתכן והגיונית. בכל זאת רוב הסיכויים שהנפיחות נובעת מהזרקה לא נכונה כפי שעמיתי כתב לך בתשובתו. אם הנפיחות נמשכת תסורי לרופא שטיפל בך. תמיד ניתן להזרקי למקום ההזרקה את האנזים הילורונידאז שמפרק את החומצה ההיולורונית הסוררת.עצתי לך בפעם הבאה אל תתפתי למחיר ותזרקי מוצרים ידועים ומשובחים יותר להם דרגת ניקיון אלרגני טוב יותר למרות מחירם הגבוה חותר ואל תתפתי למחיר הזול של חומצות כדוגמת זו שהוזרקה לך.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו