נפיחות מhydex מחברת קונצפט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות מhydex מחברת קונצפט
    רינת
    22/07/2017

אחרי שידעתי את הסיבה אני יכולה להזריק רסטילן שנחשב כחומר טהור מה דעתך כמומחה
    או עדיף לעשות טסט לחכות כמה ימים ולראות אם יש אלרגיה או לא?
    מחכה לעצתך כמומחה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות מhydex מחברת קונצפט

הוספת תגובה

• הזרקת רסטילן לאחר תגובה לאחר הזרקת HYDREX?

ד``ר דן וינברג
    22/07/2017

שלום רינת.
    HYDREX היא חומצה היולורונית מצולבת תוצרת בית המרקחת קונצפט בבכפר סבא.לחומצה זו יש אישור של משרד הבריאות הישראלי בלבד וככל הידוע לי אינה מאושרת לשימוש באף מקום אחר בעולם. יתרונה העיקרי הוא מחירה הזול מאד. אני אישית נרתע מלהשתמש בה למרת ה"פיתוי" הכלכלי. לעומתה הרסטילן היא החומצה ההיולורונית הידועה ביותר בעולם תוצרת שבדיה עם כל האישורים לשימוש בכל ארצות העולם ובישראל כולל הFDA האמריקני עם ניסיון של למעלה מעשרים שנה ומאות מחקרים רפואיים התומכים בה.אין להשוות בכלל האיכות והבטיחות של 2 מוצרים אלה. הרסטילן כמובן יקרה הרבה יותר.לשאלתך לא הייתי נרתע מלטפל ברסטילן לה רמת אלרגניות נמוכה ביותר ואני ממליץ לך בחום להשתמש להבא אך ורק במותגים ידועים ומוכרים של חומצה היולורונית אפילו אם עולים יותר.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו