הזרקת חומצה לא מוצלחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת חומצה לא מוצלחת
    ריקי
    30/07/2017

שלום רב,
    לפני שבוע וחצי הזרקתי לראשונה חומצה היאלרונית למילוי קמטים בלחיים מצידי הפה והרופא מצא לנכון להזריק גם קצת בוטוקס לאיזורים אלה. יומיים אחרי כבר התחלתי לחוש סוג של שיתוק כמו זריקה אחרי טיפול שיניים בצד השפה הימנית ובחיי הימנית ומאז די מעוותת באיזור זה ומדברת בצורה מוזרה. גם החיוך נראה רע. אני מרגישה מעוותת ומאוד מבוגרת פתאום. מה עושים? זה יעבור? הרופא המליץ לי הזרקה נוספת לאיזון. לא הסכמתי כמובן שייגע בי עוד, אז הוא אמר שתוך חודש להערכתו ההשפעה תרד ויחזור לקדמותו. אני מתוסכלת לגמרי... מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת חומצה לא מוצלחת

הוספת תגובה

• תגובה להזרקת בוטוקס ללחיים וסביב הפה.

ד``ר דן וינברג
    30/07/2017

ריקי שלום.
    התגובה שאת מתאר5ת היא תגובה להזרקת הבוטוקס בלחיים וסביב הפה. הזרקת בוטוקס לאיזורים אלה אינה מקובלת ואם היא נעשית היא נעשית במינונים מאד נמוכים ודורשת מיומנות רבה מאד. מה שאת מתארת היא תגובת יתר לבוטוקס באיזורי הלחייים וסביב הפה ומה שנשאר לך לעשות הוא לחכות שהשפעת הביוטקס תחלוף בהדרגה דבר שיכול לארוך שבועות אחדים.בפעם הבאה המנעי מהזרקת בוטוקס לאזורים אלה.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

ריקי
    30/07/2017

היי, אני ממש ממש מודה לך תשובתך המקצועית. רק לציין כי שאלתי את הרופא מס פעמים לפני ההזרקה אם זה לא ישתק לי את האיזור, משום שאני יודעת שלא מזריקים לאיזורים אלה...רק שאלה קטנה אחרונה- זה בטוח יעבור לי? מדובר רק בעניין של זמן? התופעה מוכרת?! הכל מנסיונך כמובן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה.

ד``ר דן וינברג
    30/07/2017

ריקי שוב שלום.
    כן. התגובה תעבור בהדרגה וחבל שאת צריכה לעבור את הסבל הזה.בפעם הבאה היי זהירה יותר בבחירת הרופא ובחירת הטיפול.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

ריקי
    30/07/2017

אם אצליח נפשית להתאושש מהטראומה, אהיה מוכנה לפנות אך ורק לרופא אחד וזה אתה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו