הזרקת בלוטרו ובוטוקס בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת בלוטרו ובוטוקס בפנים
    רינה
    16/08/2017

שלווווום היום הזרקתי בלוטרו שני מזרקים בפנים ומזרק בוטוקס
    הפעולה הייתה בשעה 7. לעכשיו אין נפיחות רק כאב באזור ההזרקה כנראה מהמחט
    אין סימני אלרגיה
    אם אין נפיחות אז הכל עבר בשלום ??
    לא יכולה לחשון מרוב פחד
    בבקשה תענה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר תופעת לוואי אחרי טיפול אסתטי.

ד``ר דן וינברג
    16/08/2017

שלום.
    גם כשהטיפול עובר בשלום המטופלים מודאגים. איתרה מזלך שלא היו לך תופעות לוואי לא נעימות מהטיפול וכל מה שנותר לך הוא רק להנות מתוצאותיו. תמתיני שבועיים חזרי לרופא שלך לביקורת ותהני מתוצאות הטיפול. אין לך מה לדאוג.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת בלוטרו אחרי 3 שנים מטראומה מhydex

רינה
    16/08/2017

אני מודאגת בגלל שעברתי טראומה מhydex היתה לי חוויה לא נעימה בבית חולים מהידקס אז אם אחרי 24 שעות אין סימני אלרגיה אין סיכוי ישי לי אלרגיה לחומצה נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לחומצה היאלורונית

רינה
    17/08/2017

ממש תודה על הסבלנות וההבנה שיגעתי אותך וזה מרוב פחד אני מודה לך
    אבל בבקשת תענה לשאלה ששלחתי קודם כבר עברו 48 שעות מהזרקת בלוטרו ואין סימני אלרגיה אזהכל עבר בשלום ( אחרי טראומה מהידקס ואשפוז 12ימים מהזרקת ההידקס). הרופא שהזריק לי הציע לי לקחת אהסטון ופריטניזון ל 5 ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תגובה אלרגית להזרקת BOLETARO

ד``ר דן וינברג
    18/08/2017

רינה שלום שוב.
    בדרך כלל התגובה האלרגית מופיעה ב 48 השעות הראשונות לאחר ההזרקה. נדיר שמופיעות תגובות מאוחרות. אם את אומרת שלא הופיעה תגובה ביומיים הראשונים את יכולה להיות שקטה ואין צורך להשתמש בתרופות האנטי אלרגיות שהוצעו לך.
    היי שקטה ותהני מהתוצאה.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת חומצה היולורונית 3 שנים לאחר הזרקת חומצה אחרת.

ד``ר דן וינברג
    18/08/2017

שלום רינה.
    הBOLETARO היא חומצה היולורונית באיכות גבוהה בהרבה מזו שהוזרקה לך לפני 3 שנים. יש לה בנוסף לאישור רשות התרופות האירופאית ומרד הבריאות הישראלי- אפילו אישור של הFDA הכל כך מחמיר. דרגת הנקיון שלה מחומרים אלרגנים גבוהה מאד. לא הייתי חושש להשתמש בה למרות מה שקרה לך לפני 3 שנים. אם את בכל זאת חוששת מאד ניתן לעשות טסט עם בולטרו ולהזריקאותה בכמות זעירה במקום נסתר כמו ביד או הרגל ולראות האם יש תגובה אלרגית או אחרת. אם הטסט עובר בשלום ואין כל תגובה לאחר כמה ימים ניתן לבצע את הטיפול בפנים ללא חשש.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו