אי אפשר להזיז גבות לאחר הזרקת בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי אפשר להזיז גבות לאחר הזרקת בוטוקס
    חגית
    27/08/2017

לאחר הזרקה נתקעו לי הגבות למעלה, הן ממש גבוהות ואני לא יודעת מה לעשות, אף פעם לא הייתה לי הבעיה הזו, אני רוצה להחליף קוסמטיקאית לרופא מקצועי שיסדר לי את זה וגם יידע להזריק כמו שצריך. האם נגרם לי נזק לתמיד לדעתך? ואיפה אתה מקבל האם במרכז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר אפשרות להזיז הגבות לאחר הזרקת בוטוקס.

ד``ר דן וינברג
    27/08/2017

שלום חגית.
    לעיתים כשיש תגובה חזקה של המצח לבוטוקס לא ניתן להזיז את שריר הפרונטליס במצח ואז גם הגבות "מקובעות".רק הזמן יעזור לכך. אם הן גבוהות ניתן לעיתים עי' הזרקת תקון "להורידן" מעט.מדבריך אני מבין שהטיפול נעשה עי' קוסמטיקאית. בכך טעית.הזרקת בוטוקס היא הליך רפואי הצריך להתבצע עי' רופא בלבד. כי גם הוא יותר מיומן ואם יש בעיה או סיבוך הוא יודע להתמודד עם זה. אנא המנעי מעשיית טיפולים כאלה עי' קוסמטיקאית בעתיד אלא עי' רופא מיומן בלבד!!.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יואווו איזו סכנה ! מה שם הקוסמטיקאית שעושה בוטוקס ?

ברכה
    28/08/2017

את חייבת מייד לדווח עליה למשרד הבריאות
    אסור לה להזריק בוטוקס בשום אופן
    תתלונני עליה לפני שתהרוג משהו עם ההזרקה שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו