חומצה היאלורונית קרם חוה זינגבוים - הגיוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה היאלורונית קרם חוה זינגבוים - הגיוני?
    אירה
    28/08/2017

שלום אני שוקלת לרכוש את הקרם החדש של חוה, הבנתי שהוא מורכב מהחומצה היאלורונית אשר חודרת לקמטים ומעבה את האיזור כך שהקמט נעלם. אני שואלת האם לדעתך זה ייתכן, עד עכשיו כל החברות שלי עשו זריקות וכולן קנו את הקרם הזה. זה נשמע לי לא הגיוני, אשמח לשמוע חוות דעת של רופא האם הגיוני שהקרם הזה יעבוד. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרם קסמים שמחליף זריקות חומצה היאלורונית?

ד"ר רון יניב
    28/08/2017

לאירה שלום
    אני מבין שאת אדם רציונלי...
    חומר שאכן חודר את העור ויש לו השפעה משמעותית על הרקמה , כגון זריקה , הוא מוגדר כ"תרופה" או אביזר רפואי" .
    דבר זה ידרוש מרשם וגם אם לא יהיה חייב לעבור מחקרים קליניים מעמיקים שיוכיחו את הטענות שהוא מעלה שמבצע לכאורה.
    אני לא מודע לרישום של תכשיר מקומי כלשהו שמחליף את הזריקות וטרם הפסקנו להזריק.
    ייתכן ובעתיד יהיה דבר כזה ואז נשמע על זה במדורי החדשות ועיתוני הרפואה ולא רק במדורי הפירסום.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בקרם של חווה זיגנבוים?

ד``ר דן וינברג
    28/08/2017

אירה שלום.
    לי אישית אין עדיין מספיק ניסיון עם הקרם הזה. כמה מהמטופלות שלי המטופלות בזריקות ניסו אותו וחזרו אלי למילוי בזריקות.לדעתי מוקדם עדיין לשפוט את יעילותו. כמובן שאם הוא יעיל הוא יכול להיות ה"חלום הרטוב" של מטופלת שלא תצטרך זריקות. לדעתי יש להשוותו לטיפול במזוראפיה עם חומצה היולורונית ולא למילוי קמטים ונפחים.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה כמו שחשבתי

אירה
    28/08/2017

וכבר שמעתי שזה לא עובד על כל אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו