מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הרמת חוטים בפניםדלית05/09/2017
ערב טוב עשיתי לפני חודש הרמת פנים בחוטים בצידי הסנטר
עבר חודש ויש לי לפעמים הרדמות בצד ימין שם הוזרקו לי יותר חוטים בגלל אי סימטריה האם עם הזמן זה עובר
ודרך אגב הזרקתי את החוטים החדשים שיצאו ואין שום תוצאה
או שינוי בפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכזבה וסיבוכים מחוטים בפנים
ד"ר רון יניב05/09/2017לדלית שלום
צר לי לשמוע על כך שאינך רואה תוצאות עם החוטים ה"חדשים"
ויותר מזה על תחושות כגון הרדמות בפנים באזור ההזרקה.
אני אישית שמרן בטיפולים ולא השתמשתי עד כה ב"חוטים",
אני מטפל בבוטוקס וחומרי מילוי.
נתקלתי בלא-מעט מטופלות שפנו אלי עם אכזבה מטיפול או תופעות-לוואי. משום-מה מטופלות רבות נוהגות שלא לחזור לרופא שטיפל בהן בחוטים וייתכן שחלק מרופאים אלו כלל לא מודעים לתוצאות אלו כי הלקוחות הללו פשוט לא חוזרות אליהם.
החוט עלול לגעת בעצב בפנים וכך לגרום לשינוי תחושה,
תופעה זו אמורה לחלוף עם המסת החוט במהלך הזמן.
עם זאת - עלייך לגשת לרופא המשפחה לשלול בעייה נוירולוגית אחרת !
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים בתחושה בפנים לאחר הכנסת חוטים.
ד``ר דן וינברג06/09/2017שלום.
השינוי בתחושה יעבור עם מהלך ספיגתו של החוט. כנראה שהמחט המוליכה את החוט ו/או החוט עצמו נגעו או פגעו בעצב תחושתי בפנים. בדכ. הפגיעה קלה וחולפת.
לגבי הרמת העור של הפנים שלא הושגה נחוצים לי יותר פרטים על סוג החוט שנעשה בו שימוש. כמובן שחשובה גם מיומנות הרופא ומספר החוטים שהוכנסו.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?