מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקת סילקיון כושלת לאףאני22/10/2017
שלום
עברתי ניתוח אף שהותיר אותי עם שקעים ולא מרוצה
אותו רופא הציע לי הזרקה של חומצה היאלרונית ואכן באתי וביצעתי את ההזרקה מתוך ידיעה שהיא זמנית וגם אם תצא לא כל כך יפה היא תרד עם הזמן.
בעקבות ההזרקה נוצרו לי שתי בליטות בשני צידי האף, חזרתי לרופא והוא אמר שזה לא הפיך, למרות ששאלתי אותו לפני ההזרקה אם זה הפיך ואמר שכן. משום מה יש לי כל הזמן חשד שהוא הזריק לי סיליקון בלא ידיעתי, האם יתכן דבר כזה? ואם כן איך אפשר להוכיח זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות חומרי מילוי לאף
ד"ר רון יניב22/10/2017לאני שלום
צר לי לשמוע על השתלשלות העיניינים בטיפול באף שלך.
חשוב לדעת שהזרקה לאף אינה התוויה רשומה (למיטב ידיעתי ) אם כי מבוצעת ומומלצת ע"י חברות משווקות בכנסים.
אכן צדקת שהזרקה של חומצה היאלורונית תהיה בעלת אפקט זמני, ןלכם תמוה שהרופא אמר לך כי הדבר בלתי הפיך.
ייתכן שמעדיף -ודי בצדק- להימנע מהזרקת היאלורונידאז להמסת החומר, מכיוון שיכול לגרום לתגובה אלרגית קשהוכן קשה לדעת מה תהיה התוצאה האסטתית לאחר הזרקה זו.
במקרים רבים עדיף לחכות שהגוף יפרק בהדרגה את החומצה ההיאלורנית.
האפשרות השנייה שהעלת שהוזרק לך סיליקון, למרבה הצער גם היא אפשרית -נתקלתי במספר מקרים כאלה אשר פנו אלי לאחר סיבוכים של הזרקה של חומצה היאלורונית כביכול והסתבר שהוזרק להן סיליקון ע"י רופא אסטתיקה.
אני מניל שאם הרופא עשה לך ניתוח אף הרי הוא מומחה לפלסטיקה או א א ג ולכן מומחה בתחום.
כדאי ללבן זאת עם הרופא-רק כדי לדעת את המצב לאשורו וניתן להוכיח את סוג החומר בביופסיה.
בתקווה שהדברים יסתדרו לך לבסוף
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)