הזרקת סילקיון כושלת לאף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת סילקיון כושלת לאף
    אני
    22/10/2017

שלום
    עברתי ניתוח אף שהותיר אותי עם שקעים ולא מרוצה
    אותו רופא הציע לי הזרקה של חומצה היאלרונית ואכן באתי וביצעתי את ההזרקה מתוך ידיעה שהיא זמנית וגם אם תצא לא כל כך יפה היא תרד עם הזמן.
    בעקבות ההזרקה נוצרו לי שתי בליטות בשני צידי האף, חזרתי לרופא והוא אמר שזה לא הפיך, למרות ששאלתי אותו לפני ההזרקה אם זה הפיך ואמר שכן. משום מה יש לי כל הזמן חשד שהוא הזריק לי סיליקון בלא ידיעתי, האם יתכן דבר כזה? ואם כן איך אפשר להוכיח זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת סילקיון כושלת לאף

הוספת תגובה

• הזרקות חומרי מילוי לאף

ד"ר רון יניב
    22/10/2017

לאני שלום
    צר לי לשמוע על השתלשלות העיניינים בטיפול באף שלך.
    חשוב לדעת שהזרקה לאף אינה התוויה רשומה (למיטב ידיעתי ) אם כי מבוצעת ומומלצת ע"י חברות משווקות בכנסים.
    אכן צדקת שהזרקה של חומצה היאלורונית תהיה בעלת אפקט זמני, ןלכם תמוה שהרופא אמר לך כי הדבר בלתי הפיך.
    ייתכן שמעדיף -ודי בצדק- להימנע מהזרקת היאלורונידאז להמסת החומר, מכיוון שיכול לגרום לתגובה אלרגית קשהוכן קשה לדעת מה תהיה התוצאה האסטתית לאחר הזרקה זו.
    במקרים רבים עדיף לחכות שהגוף יפרק בהדרגה את החומצה ההיאלורנית.
    האפשרות השנייה שהעלת שהוזרק לך סיליקון, למרבה הצער גם היא אפשרית -נתקלתי במספר מקרים כאלה אשר פנו אלי לאחר סיבוכים של הזרקה של חומצה היאלורונית כביכול והסתבר שהוזרק להן סיליקון ע"י רופא אסטתיקה.
    אני מניל שאם הרופא עשה לך ניתוח אף הרי הוא מומחה לפלסטיקה או א א ג ולכן מומחה בתחום.
    כדאי ללבן זאת עם הרופא-רק כדי לדעת את המצב לאשורו וניתן להוכיח את סוג החומר בביופסיה.
    בתקווה שהדברים יסתדרו לך לבסוף
    בברכה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו