בוטוקס וא-סימטריה בין הגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטוקס וא-סימטריה בין הגבות
    איילה
    29/10/2017

לפני כ- 3 שבועות עשיתי בוטוקס במצח, בצידי העיניים ובין הגבות. מדובר במכון מאוד מוכר.
    לפני כן הייתה לי בעיה של א -סימטריה בין הגבות.
    גבה ימנית תמיד עלתה יותר בהרמת גבות.
    הבטיחו לי שיסדרו את זה עם הבוטוקס.
    מעל גבה ימין הוזרק לי חומר ואם אני מבינה זה בשביל להוריד אותה. הוזרק כמובן בעוד נקודות במצח.
    לאחר שבועיים ראיתי שהקמטים במצח לא טופלו ואני עדיין מצליחה להרים מצח ולהזעיף מבט ויש קמטים, בין הגבות רק צד אחד טופל, גבה ימין עדיין הייתה גבוהה מדי,גבה שמאל קיבלה עלייה כך שצידה החיצוני מעט עולה (מראה מופתע) .
    הגעתי לאחר שבועיים לתיקון. בתיקון הוזרק לי שוב בעיקר בצד ימין ושוב בין הגבות.
    כיום 5 ימים לאחר תיקון, יש שיפור בין הגבות, גבה ימין כבר לא יותר גבוהה משמאל.
    גבה שמאל עדיין עם זווית ועלייה בצידה החיצוני (ליד האף היא בסדר , בגובה הגבה השנייה)
    באמצע אני עדיין יכולה לראות קמטים ועדיין יכולה להרים את המצח.
    מה לעשות? מרגישה כמו שפן ניסיון.
    להגיע שוב לתיקון? הגבות לא מטופלות. אחת נראית נכון ואחת במראה של " הפתעה" מעט מורמת.
    מותר להזריק שוב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מי שהולך למכונים מקבל בוטוקס ברמה נמוכה ביותר

תמי
    30/10/2017

מה את מצפה כשאת הולכת לטיפולים במכונים ? תת רמה ועוד פעם תת רמה !!!
    כשתלכי לרופא ברמה גבוהה תביני את ההבדל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

איילה
    30/10/2017

מבינה . במכון (בעל וותק של שנים בעירי) הוצגה לפני רופאה
    בכרטיס הביקור שלה כתוב רפואה אסתטית.
    פרטו לפני מה הרזומה שלה ונראה לי תקין.
    אודה לקבלת תשובה מאחד הרופאים ספציפית לגבי מה ששאלתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסימטריה בין הגבות לאחר טיפול בבוטוקס.

ד``ר דן וינברג
    30/10/2017

שלום איילה.
    הטיפול בבוטוקס במצח גורם להרפייית השריר באיזור ההזרקה. מטרת הטיפול היא החלקת קמטי ההבעה במקום ואם אפשר הרמת החלק הצדדי של הגבות. לאחר הטיפול הראשון לא תמיד המטרה מושגת בשל מבנה שריר שונה לכל מטופלת ותגובה שונה לבוטוקס. זו מטרת הפגישה השניה לראות את התגובה ולתקן ולהשלים במידת האפשר. לעתים נדרשת פגישה וטיפול נוסף כדי להשיג תוצאה טובה. לצערי הדבר לא קרה אצלך גם לאחר מספר פגישות. לדעתי הניחי לטיפולי התיקון עתה. חכי מספר חודשים עד חלוף השפעת הבוטוקס הנוכחי ותחזרי על הטיפול אצל רופא מיומן יותר. נסי לקבל פיצוי כספי על התוצאה הלא מספקת.
    בהצלחה
    דר וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו