מילוי שקעים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שקעים מתחת לעיניים
    לימור
    31/10/2017

שלום רב
    לפני שבועיים עברתי מילוי במזרק אחד ולא כולו בשתי העיניים של סטילאז . באיזור של ההזרקה מתחת לעין יותר לכיוון עצם הלחי היה כמו מעין גוש כמו"נקניק" כעבור שבוע הגעתי לרופא שעשה לחיצות והגוש נעלם אך נותר לי עדיין סימן משמעותי כאילו קמתי משינה. זה מאוד מפריע לי אני נראית יותר גרוע מלפני הטיפול. הרופא לא יודע להגיד לי אם מדובר בשאריות של חןמר או בבצקת . אני חושבת על המסה אך חוששת נורא שזה יתן תגובה יותר גרועה . האם מסוכן להזריק את חומר ההמסה במינון נמוך נקודתית לאיזור זה ? אשמח לתשובתך צירפתי גם תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• בעיות במילוי מתחת לעניים.

ד``ר דן וינברג
    31/10/2017

שלום.
    מילוי השקעים מתחת
    לעניים הוא טיפול הדורש מיומנות רבה כדי להשיג תוצאות טובות. העור שם הוא דק נמצא קרוב לעצם ויש שם נימי דם מרובות העלולות ליצור שטפי דם וסימנים כחולים. לכן יש צורך בשימוש בחומצה היולורונית דלילה יחסית ושימוש הקנולה קטנה למניעת שטפי דם. במקרה שלך כנראה שהוזרק יותר מדי חומר ולכן נוצרה הנקניקיה אותה את מתארת. עיסוי המקום יכול לגרום לבצקת בעור העדין במקום. הייתי מנסה להשאר שמרני ולחכות לספיגת החומר במקום וירידת הבצקת ולהימנע בשימוש בהילרונידאז במקום עדין זה.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו