בעיית קמטים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קמטים מתחת לעיניים
    איילה
    05/11/2017

הי, אני חייבת עזרה בבעיה שמציקה לי מאוד!! אני בת 35, העור שלי בסה"כ בסדר ובמראה הכללי אני נראית צעירה.
    אבל.. יש לי בעיה חמורה של קמטים מתחת לעיניים, העור דק /יבש וכשאני מחייכת זה נראה ממש כמו קמט מכוער. מה ניתן לעשות נגד זה? אני ממש נמנעת מלחייך כדי לא לחשוף את הקמטים.
    מה כדאי לעשות? ניסיתי מלא קרמים וזה לא עובד.. כדאי לשקול זריקה של חומצה הילרואנית? מעדיפה לא להשתעבד לטיפולים כאלו אבל די מיואשת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית קמטים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• קמטים באזור העיניים

ד"ר רון יניב
    05/11/2017

לאיילה שלום
    נראה שיש לך קמטים בצידי העיניים -אלו מכונים "רגלי העורב" כי הם מזכירים מניפה הנפתחת מזווית העין אחורה -כמו רגל של עורב.
    הטיפול בהם הוא בהזרקת בוטוקס לקמטי הבעה.
    מתחת לעיניים ניתן להזריק חומצה היאלורונית,
    זהו אזור רגיש יותר ונוטה יותר לסימנים כחולים לאחר ההזרקה , אך אלו -במקרה שמופיעים -חולפים עם הזמן.
    האפקט של הבוטוקס נמשך 3-6 ח'
    ושל החומצה ההיאלורונית עד 12 ח'.
    אין התמכרות לטיפול או "שיעבוד", אבל בכל מקרה את מתחזקת את היופי בקביעות - אם ז בקרם או טיפול קוסמטי וכו'
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילה .אני עושה בוטוקס כל 3 חודשים מתחת לעיניים

תמי
    07/11/2017

ממליצה לך על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים ולא חומצה היאלורונית ...זה פתר לי בקלות את הבעיה ...הבעיה שזה כל 3 עד 4 חודשים מחזיק יפה
    אבל תבחרי טוב טוב את הרופא כי זה איזור בעייתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיילה .אני עושה בוטוקס כל 3 חודשים מתחת לעיניים

תמי
    07/11/2017

ממליצה לך על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים ולא חומצה היאלורונית ...זה פתר לי בקלות את הבעיה ...הבעיה שזה כל 3 עד 4 חודשים מחזיק יפה
    אבל תבחרי טוב טוב את הרופא כי זה איזור בעייתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים מתחת לעיניים

איילה
    11/11/2017

שלום ד"ר יניב,
    הייתי אצל רופאת עור מומחית (פרופ')
    והאמת שיצאתי מבולבלת .. היא אמרה שכל הקרמים שאני שמה בעיניים מזיקים לי, אמרה לי להפסיק הכל ולהשתמש רק ב retavit gel פעמיים בשבוע
    המליצה לא להתחיל עם הזרקות
    מה דעתך בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Second Opinion

ד"ר רון יניב
    12/11/2017

יש גישות שונות וידיעות שונות
    לא תמיד יש אמת אחת ודרך אחת
    אך בהחלט סביר להניח שבבדיקה אישית ,כפי שעשית אצל הרופאה המומחית ,יש אפשרות ליעוץ מדויק יותר .
    אם תבחרי בכך תצטרכי לנסות ולראות את התוצאות
    בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך מאוד על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים

יוני
    13/11/2017

הרופא שלי מזריק לי כל 5 חודשים בוטוקס מתחת לעיניים ואין לי בכלל קמטים
    גם הרופא שלי כבר עלי להשתמש בקרמים מתחת לעיניים כי זה עושה נזק בלתי הפיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו