מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית קמטים מתחת לעינייםאיילה05/11/2017
הי, אני חייבת עזרה בבעיה שמציקה לי מאוד!! אני בת 35, העור שלי בסה"כ בסדר ובמראה הכללי אני נראית צעירה.
אבל.. יש לי בעיה חמורה של קמטים מתחת לעיניים, העור דק /יבש וכשאני מחייכת זה נראה ממש כמו קמט מכוער. מה ניתן לעשות נגד זה? אני ממש נמנעת מלחייך כדי לא לחשוף את הקמטים.
מה כדאי לעשות? ניסיתי מלא קרמים וזה לא עובד.. כדאי לשקול זריקה של חומצה הילרואנית? מעדיפה לא להשתעבד לטיפולים כאלו אבל די מיואשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים באזור העיניים
ד"ר רון יניב05/11/2017לאיילה שלום
נראה שיש לך קמטים בצידי העיניים -אלו מכונים "רגלי העורב" כי הם מזכירים מניפה הנפתחת מזווית העין אחורה -כמו רגל של עורב.
הטיפול בהם הוא בהזרקת בוטוקס לקמטי הבעה.
מתחת לעיניים ניתן להזריק חומצה היאלורונית,
זהו אזור רגיש יותר ונוטה יותר לסימנים כחולים לאחר ההזרקה , אך אלו -במקרה שמופיעים -חולפים עם הזמן.
האפקט של הבוטוקס נמשך 3-6 ח'
ושל החומצה ההיאלורונית עד 12 ח'.
אין התמכרות לטיפול או "שיעבוד", אבל בכל מקרה את מתחזקת את היופי בקביעות - אם ז בקרם או טיפול קוסמטי וכו'
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה .אני עושה בוטוקס כל 3 חודשים מתחת לעיניים
תמי07/11/2017ממליצה לך על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים ולא חומצה היאלורונית ...זה פתר לי בקלות את הבעיה ...הבעיה שזה כל 3 עד 4 חודשים מחזיק יפה
אבל תבחרי טוב טוב את הרופא כי זה איזור בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה .אני עושה בוטוקס כל 3 חודשים מתחת לעיניים
תמי07/11/2017ממליצה לך על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים ולא חומצה היאלורונית ...זה פתר לי בקלות את הבעיה ...הבעיה שזה כל 3 עד 4 חודשים מחזיק יפה
אבל תבחרי טוב טוב את הרופא כי זה איזור בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמטים מתחת לעיניים
איילה11/11/2017שלום ד"ר יניב,
הייתי אצל רופאת עור מומחית (פרופ')
והאמת שיצאתי מבולבלת .. היא אמרה שכל הקרמים שאני שמה בעיניים מזיקים לי, אמרה לי להפסיק הכל ולהשתמש רק ב retavit gel פעמיים בשבוע
המליצה לא להתחיל עם הזרקות
מה דעתך בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSecond Opinion
ד"ר רון יניב12/11/2017יש גישות שונות וידיעות שונות
לא תמיד יש אמת אחת ודרך אחת
אך בהחלט סביר להניח שבבדיקה אישית ,כפי שעשית אצל הרופאה המומחית ,יש אפשרות ליעוץ מדויק יותר .
אם תבחרי בכך תצטרכי לנסות ולראות את התוצאות
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך מאוד על טיפול בוטוקס מתחת לעיניים
יוני13/11/2017הרופא שלי מזריק לי כל 5 חודשים בוטוקס מתחת לעיניים ואין לי בכלל קמטים
גם הרופא שלי כבר עלי להשתמש בקרמים מתחת לעיניים כי זה עושה נזק בלתי הפיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)