חומצת אתרמיס 4 בשפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצת אתרמיס 4 בשפתיים
    נטלי
    08/11/2017

שלום,
    לפני כ10 חודשים עשיתי עיבוי שפתיים עם חומצה בשם etermis 4.
    הוזרקה לי כמות של מזרק שלם לשפה העליונה, דבר אשר יצר מראה מאוד לא אסטתי.
    שאלתי את המרפאה מתי זה אמור להעלם, ואמרו לי שהחומר הזה לא נעלם לגמרי...
    שאלתי היא האם כדאי לחכות ? עדיין למרות שעבר זמן המראה לא יפה, אך מצד שני שמעתי שהמסה היא מסוכנת ועלולה לעשות נזקים אסתטיים וכרוכה במספר פעמים...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצת אתרמיס 4 בשפתיים

הוספת תגובה

• בעיה לאחר הזרקת Etermis לשפה.

ד``ר דן וינברג
    08/11/2017

שלום.
    Etermis היא מוצר של חברת הענק Mertz המכיל חומצה היולורונית ומניטול. יש קו שלם של מוצרים כשמס.. 4 מיועד יותר לקמטים עמוקים ונפחים ופחות לשפתיים(החברה ממליצה יותר על מס. 3). המוצר מכיל ח. היולורונית בתוספת מניטול שהוא נוגד חמצון האמור להאט את פרוק החומצה היולורונית ברקמה. לי אישית אין ניסיון עם תכשיר מילוי זה אך נראה לי שהוזרקה לך כמות חומר רבה מדי מזו הדרושה לשפה אחת(מזרק שלם) ולכן התוצאה המוגזמת. אין סיבה שחומר זה לא יספג במלואו. את רק צריכה להעזר בסבלנות ולהמתין עוד מספר חודשים. לא הייתי מציע לך לנקוט באמצעים כמו המסת או הוצאת חומר המילוי משפתך. כאשר הכל יחלוף ואם תהיי מעונינת במילוי ועיצוב חוזר של שפתך העליונה אז הקפידי בבחירת הרופא ודאגי שישתמש בחומצה היולורונית טהורה ממותג ידוע המיועדת ספציפית לשפתיים.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

נטלי
    08/11/2017

קודם כל תודה רבה על המענה.
    האם ידוע לך כמה זמן יהיה עליי להמתין עד שזה יתפרק לחלוטין.
    מבדיקה שעשיתי באינטרנט רשום שזה מחזיק עד 9 חודשים,
    עברו 10 חודשים ועדיין יש כמות די גדולה בשפתיים וזה די מתסכל אותי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן פרוק ETERMIS בשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    08/11/2017

שלום נטלי.
    9 חודשים פרוק הוא זמן ממוצע. יש מטופלות שהוא מתפרק בזמן קצר יותר וישנן בזמן ארוך יותר. מכיון שאני מניח שהוזרקה לך כמות גדולה של חומר לשפה כפי שכתבתי כנראה שתצטרכי להמתין עוד מספר חודשים.בכל מקרה תמיד ניתן לפנות לרופא שטיפל בך לשאלות ספציפיות כי רק הוא יודע איך כמה הוזרק לך.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו